Komikere: Hva skjer? På turne:

Øyvind Loven

 

Sarkastisk, intelligent og treffsikker. Tre ord som på alle måter beskriver standupkomiker Øyvind Loven, en av Norges mest erfarne i sitt felt. En rutinert humorist med en misunnelsesverdig timing og fortellerteknikk!

Tilbakemeldinger

"Det å oppleve Øyvind som kelner er fantastisk, han balanserer på grensen med sin karakter, men aldri over.
Når han så går på scenen og blir avslørt holder han et forrykende show og setter en veldig god stemning for resten av kvelden.
En opptreden alle med respekt for seg selv burde booke."

Pål Fasseland
Fagsjef sponsing Matfaglig
TINE Markedskategorier

linje

Hei Loven!

Hjertelig takk for at vi fikk en super finale på vårt arrangement på Rauland.
Både ansatte hos oss og på hotellet hadde en fantastisk kveld med Carsten.
Og ikke minst håper vi du hadde en moro kveld med oss!

Vi hadde høye forventninger, men det er bare en fryd å sitte i turkomiteen når du leverer som du gjør!

Tusen takk igjen!

Mvh Elisabeth Balle
LOS AS

linje

Hei Øyvind
Skulle egentlig ha gjort dette for lengst, men er ikke alltid den raskeste...

Ville bare takke deg for en fantastisk morsom forestilling på Lillehammer - det var kjempesuksess!! Det snakkes fortsatt daglig om kelneren i lokalene våre, og jeg tror at samtlige kom seg opp av senga til kl 09 lørdag morgen. Ingen som ønsket å gå glipp av showet til tross for at formen kanskje ikke var den aller beste :-)

Håper du også hadde det litt morsomt i vårt selskap :-)
Ha en strålende dag...

Mvh, Aid Robertsen / Ergo Group

linje

Gullsmeder fra hele Norge og deres ansatte kom til Arendal og landets ledende leverandør Panorama for å gjøre sine juleinnkjøp. Om kveldene var det stor middag og underholdning. Øyvind Loven kjørte et standup-teater som gjorde fine kvelder til enestående kvelder. Ikke et øye var tørt, mange følte seg "ille berørt" av Lovens fantastiske figur "Carsten" som først var ansvarlig for baren og senere stor for vinsjenkingen ved bordene. Hans treffende replikker, hans måte å finne særegne karaktertrekk ved den enkelte gjest, gjorde at latteren fulgte ham hvorhen han beveget seg.

Reaksjonene fra våre kunder i dagene som fulgte etterlater ingen tvil: Øyvind Loven laget en stemning ingen hadde opplevd maken til. - Og alle som en av gjestene ble lurt trill rundt!!!

Med vennlig hilsen/Best regards
Panorama as
Arne Lunder
Adm.direktør/General Manager

linje

Tusen takk for et fantastisk arrangement! Loven leverte så det holdt!

Tilbakemeldingene fra de ansatte har vært formidable, og det hagler med god-ord til både festkomité og Carsten i disse dager. Mange ble faktisk skuffet da han avslørte at han ikke var kelner.

Kvelden var over all forventning sett fra vår side! Øyvind Loven viser nok en gang at han tilhører det ypperste sjikt av stand-up komikere i Norge. Jeg var spesielt imponert over hans ufattelige kontroll på over 90 mennesker. Han fikk med seg ”alt”, og slengte kommentarer i alle retninger mens han trippet lett rundt forsamlingen. Noen ble sjekket opp, andre fikk pelsen sin ”knadd”, og enkelte ”homofobe” fikk passet påskrevet så det holdt! Da han mot slutten av middagen kom spisende på en kjøttslingse samtidig som han skjenket vin, var det flere som fikk solide hakeslepp. De ble ikke mindre da han styrtet ned de siste dråpene rett fra flaska! Den avsluttende stand-up delen med ”Hei på deg på Geilo” og ”Pudder i dag Preben” kronet verket på en hysterisk morsom kveld!

Vårt store problem er hvordan vi skal kunne toppe dette til neste år? Å servere etter Carsten blir som å hoppe etter Wirkola. Dette var rett og slett et helt unikt konsept som dessverre kun lar seg gjøre en gang. Jeg kan anbefale Loven/Carsten på det sterkeste!

Håper dere kan bistå oss også til neste år

Tusen takk skal dere ha!

Mvh
Marius Husby

linje

Øyvind Loven svarte ABSOLUTT TIL FORVENTNINGENE!!!!

Alle som var tilstede har bare kommet med positive tilbakemeldinger, beste opplegg ever!!! Og det takket være Øyvind!! Vi er i dag lemster i magemusklene, og alle går rundt til hverandre og sier "Heisann" og hilser, også skåler vi litt innimellom........

Vi takker igjen og ønsker Øyvind hjertelig velkommen tilbake!!!

Mvh. Lene

linje

Øyvind Loven / Karsten Sullu var helt fantastisk !! Jeg vil veldig gjerne takke dere for et veldig proft opplegg fra første kontakt, og må takke deg spesielt for tipset med skjult teater.

Kundene snakker hele tiden om festen, og synes det var helt genialt. Noen har nesten krevd at vi bruker ham neste gang også, selv om de vet om skuespillet ! Jeg tror vi fikk passet vårt påskrevet alle og enhver, om enn på en sjarmerende måte.

Dette var full valuta for pengene
Yours Faithfully
MSC NORWAY AS

linje

Hei!

Skål for pokker ,......heisan!

Info Tjenester er Norges ledende rådgivnings bedrift innen fagområdene lønn/personal/regnskap, har pr i dag ca 55 ansatte.
Vi hadde julebord 09.12.05. , hvor vi da hadde engasjert Øyvind Loven/Carsten.

Carsten var med fra første stund og serverte appertiff. Deretter ble han med inn i spisesalen og sørget for myyyyyyyyyyye god mat og drikke.
Han hadde god kontakt med alle deltagerne og kommentarene satt IKKE langt inne. Noe som førte til mye latter og undring.
Julebordet var en kjempe suksse`!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alle hadde det veldig bra, og mange av de "eldre tantene" fikk en morsfølelse for Carsten.
I tillegg til at alle gjestene koste seg med Carsten som servitør, fikk også personalet på Odd Fellow en minnerik kveld på jobb.
Har motsatt like mye skryt fra personalet som fra deltagerne!
Carsten er absolutt en fyr vi vil minnes lenge.

Etter at Carsten hadde "left the building" fikk vi møte Øyvind Loven som da hadde et kjempe bra stand up show.
Mange gode imitasjoner av kjente og kjære. Deriblant Hans Majestet Kong Harald og folkets egen Rolv Wesenlund.
Dette ble utført med glans!!!!!!!!

Fra oss i festkomiteen får Carsten/Øyvind Loven et klart terningkast 6 og vi nøler ikke med å anbefale dette til andre firmaer.

Vennlig hilsen
Linda Arntzen
Salgskonsulent
INFO TJENESTER AS

linje

Øyvind Loven bidro på en veldig positiv måte til Flytogets 10 års jubileum. Hans smittende gode humør og humor gjorde kvelden til en opplevelse for alle. Han favnet et krevende publikum og bidro fra første steg opp på scenen. Loven hadde på forhånd satt seg inn i målgruppen og selskapet, og hadde derigjennom mange områder å spille på som selskapet kjente seg igjen i og som gjorde det fantastisk morsomt.
Synd det er 10 år til neste gang!!

Lena Angela Nesteby
Marketing Director
Flytoget

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Øyvind Loven?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Øyvind Loven

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no