Komikere: Hva skjer? På turne:

Zahid Ali

 

De fleste kjenner Zahid Ali som en av Norges mest populære tv- komikere Zahid Ali er en ”potet” - han kan brukes til absolutt alt. Han er konferansier, han er underholder, han kan lage videoinnslag – kort sagt; multitalent

De fleste kjenner Zahid Ali som en av Norges mest populære tv- komikere Zahid Ali er en ”potet” - han kan brukes til absolutt alt. Han er konferansier, han er underholder, han kan lage videoinnslag – kort sagt; multitalent Zahid har i de siste årene satset mye på tv og andre medier, men er endelig klar for og erobre scenen igjen! Fra TV skjermen er han vel mest kjent fra Rikets Røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord for å nevne noe.

For tiden jobber Zahid med en rekke spillefilmer og en re-make av NRK-serien Hellfjord som han blant annet har skrevet og spiller hovedrollen i. Serien er nå solgt SHOWTIME (Dexter / Homeland) i USA. Der selveste Will Ferrel skal jobbe som produsenten med den Amerikanske versjonen av Hellfjord.

Men det er på scenen Zahid er i sitt rette element. Med presis timing og trollbindende fortellerteknikk kan Zahid Ali levere skreddersydd materialet som vil gi kunden en uforglemmelig opplevelse.

Her er noen sitater fra pressen de siste årene: ”MORSOM, MORSOM ,MORSOM! ” ”En fantastisk standupkomiker ” ”Før jeg så han visste jeg ikke at det gikk an å være så morsom på norsk ” "Han kan få folk til å le på kommando" ”En scenepersonlighet, humor og utstråling som kan utkonkurrere de fleste…“ “Finnes det noen med bedre timing? ” ”Han er så morsom at publikum gråter ” ”Et organisk mesterverk ”

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Zahid Ali?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Zahid Ali

Tilbakemeldinger

Zahid utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no