Komikere: Hva skjer? På turne:

Yngve Skomsvoll

 

Yngve Skomsvoll er en svært rutinert komiker og mye brukt underholder for næringslivet. Han tar oppdrag som komiker, konferansier og foredragsholder og gjør skjult teater som ”nyansatt” e.l. I tillegg jobber han som tekstforfatter og har skrevet for flere av de største komikerne og humorprogrammene i Norge.

Tilbakemeldinger

"Det er noe av det artigste jeg har vært med på, stemningen på festen ble kjempebra, og du ble en snakkis i lang tid etterpå."

- Mari Kvaal
Econ Pöyry

linje

Yngve holdt et Revykurs for Sunnaas Sykehus:

"Yngve var veldig bra, han fikk med seg de fleste så nå er det et større engasjement.
Alle var veldig fornøyde med han!
Han jobbet på wipe board og hadde idébank og da sprudlet det med idéer:)
Han har også tilbudt seg å hjelpe med veiledning av replikker nå i etterkant!"

- Marit Rekstad
Sunnaas Sykehus HF

linje

Vi benyttet Yngve til et festarrangement i Schjærven Reklamebyrå. For at flest mulig skulle bli lurt, kom han innom 2 dager før festen og ble presentert som våres nye kollega.
Det var en del prat i gangene etter at han gikk om hans oppgaver osv..
Under middagen reiser han seg opp å holder en tale om hans oppgaver, hva han mener om firma logo/ Payoff, kunder og så videre. I starten synes folk han var ganske tøff som holdt en tale på hans første fest og det var litt latter rundt bordene. Etter hvert ble det mere og mere stille i salen og en del sjefer begynte å bli ganske sinte... etter ca 15-20 minutter satte han seg ned og da var det mye prat i lokalet. Vi ventet i ca 10 minutter før vi avslørte ham. Lettelse av til å ta og føle på.. og også latteren.

Tusen takk igjen Yngve for et utrolig flott opplegg!
Hilsen
Marlene i Schjærven Reklamebyrå.

linje

Hei hei.
Takk for kjempebra kveld i går 
Du gjorde det veldig så bra...

Protector Forsikring

linje

Skomsvoll var leid inn til et firmaarrangement hos oss. Overraskende detaljkunnskap om både Bergen og byggfirmaet han var leid inn for å underholde ga mange latterutbrudd. Positivt med personlig preg. Supert show!

Wasteland

linje

Heisann!
Kanonbra show! Du tok oss sunnmøringa på kornet der gitt!:) Åkernesrevna var innertier, og folk snakker om det ennå. Skapte bra stemning og folk koste seg masse!

Ikornnes Treindustriarbeiderforening

linje

Tusen takk for din innsats på julebordet vårt 12 desember 2008!
Det var mange som lo godt av denne gale fyren som skulle holde innlegg om vår nye grønne profil i Elopak. Det var en stor suksess! Lykke til videre!

Elopak

linje

Vi vil takke for at dere anbefalte oss skjult teater og show med Yngve Skomsvoll! Vi hadde hørt flere positive historier om skjult teater i forkant, men "forestillingen" til Yngve Skomsvoll overgikk alle våre forventninger. Han var fantastisk i rollen som vår nyansatte Key Account Manager, og ingen hadde den minste anelse om at det hele var en bløff. Og bløffen gjennomførte han til de grader. Både i løpet av kvelden og i etterkant ble Yngve det store samtaleemnet. Noen ble litt lei seg for at han faktisk ikke skulle begynne i jobben, mens andre igjen var nok litt lettet over at denne rare (og til tider uspiselige) typen ikke var ansatt likevel. Høydepunktet var hans tale som den nyansatte, noe som resulterte i noe neserynking, men også særdeles mye latter. Hvem i huleste var det vi hadde ansatt?!
Vi har hatt mye moro med Yngve både under og etter showet, så dette kan på det aller sterkeste anbefales! Så tusen takk for et flott show og skjult teater!

Unilever

linje

Dette gjorde du bra! Under talen du hadde som nyansatt gikk stemningen rett i taket. Alle lo av innspillene dine.Stand up-showet etterpå var også svært vellykket. Både dansker, svensker og nordmenn lo godt av poengene dine og forsto deg godt. Tusen takk for en vellykket kveld!

Nycomed

linje

Kjempebra opplegg i går Yngve, alle er kjempefornøyd. Takk skal du ha.

Teleplan

linje

Hei Yngve!Tusen takk for flott opptreden fredag. Akkurat slik jeg ønsket det skulle bli + litt til! Bruk oss gjerne som fornøyd referanse.

Mediaedge

linje

Opplegget ditt var kjempebra, og vi lo mye! Du skal vel ikke se bort ifra at det er flere som ønsker å benytte deg. Alle var fornøyde!

Color Line

linje

Hei Yngve, takk for i går. Det var knallbra det du gjorde av opptreden, fikk mange kommentarer fra festdeltakerne på at dette var morro. Det var også mange som gikk rett på Manpower og trodde at du faktisk jobbet der.

A/S Norske Shell

linje

Gratulerer med kjempelevering! Helt fantastisk moro - og det gikk rett hjem! Tusen, tusen takk for at du gjorde denne spesielle dagen enda mer spektakulær. Vi hadde det helt utrolig flott. Igjen, tusen takk!

Eivind & Monica (Privat arr)

linje

Det var et kjempebra show, som du sikkert la merke til falt det i smak hos alle. Det var flott at du kunne stille opp på denne måten. Takker så mye på vegne av Kystjegerkommandoen.

Kystjegerkommandoen, Harstad

linje

Jeg vil på vegne av styret for Dokumentarfilmfestivalen i Volda og våre gjester takke for en utrolig kveld med Yngve Skomsvoll og Christer Torjussen i går kveld. Arrangementet ble en braksuksess og vi vil takke for et godt samarbeid med dere i Stand Up Norge.

Dokfilm 08

linje

Hei, Yngve, og takk for en særdeles vellykket opptreden! Folket var svært fornøyd. Her er en melding jeg nettopp fikk: “Kongebra! Takk for en megabra session! Helt sliten i kjeven…”

Forsvaret

linje

Yngve Skomsvoll var helt glimrende. Stand-up'en hans var hysterisk morsom. Samtlige rundt bordet lo seg fillete. Veldig vellykket!!

Hambre & Partners

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Yngve Skomsvoll?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Yngve Skomsvoll

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no