Komikere: Hva skjer? På turne:

Tommy Steine

 

Tommy er en allsidig artist med mange talenter, men vi mener at stand-up er hans aller sterkeste side. Derfor kan vi trygt anbefale han til alle arrangementer.

Tommy Steine har jobbet mer enn 15 år som komiker, skuespiller, sanger, programleder og foredragsholder. Han har gjort mer enn 2000 LIVE-forestillinger, skrevet og spilt i syv helaftens show og laget mer enn 100 radioprogram. Han har i tillegg ledet mer enn 150 TV- program sett av til sammen over 75 millioner TV-seere, og vært nominert til Gullruten hele to ganger. 


Allerede i år 2000 ble han kåret til årets komiker.

Tommy Steine er en av de mest populære og erfarne artistene i Norge i dag og har befestet sin posisjon gjennom mange år. Tommys spesialitet og store fortrinn er hans allsidige talent og hans helt spesielle evne til å tilpasse seg sitt publikum. Han skreddersyr innholdet i sin opptreden til enhver anledning og målgruppe.

Tommy Steine er udiskutabelt en av Norges aller beste stand-up komikere. 


Tommy er en allsidig artist med mange talenter, og mange mener at stand-up er hans aller sterkeste side. Det er kanskje også nettopp derfor Tommy nå satser fullt på stand-up igjen etter mange år på TV-skjermen. Siden det store gjennombruddet i år 2000 har han gjort tusenvis av show både offentlig og for næringslivet, og dette kombinert med en rekke helaftens show gjør Tommy til en meget rutinert herremann med et stort repertoar på stand-up scenen. Tommy er også en mester på å kombinere humor og musikk og ikke minst til å tilpasse seg enhver målgruppe.


Et stand-up show med Tommy Steine er fartsfylt, uten dødpunkt og en garantert suksess!


Sommeren 2011, høstet han gode kritikker fra presse og publikum med showet «Sommerlatter» sammen med Sturla Berg –Johansen, Jonas Kinge Bergland og Cecilie Steinmann Neess på Latter, Aker brygge.

I Januar 2012 er han igjen aktuell med show på Latter, denne gangen med Jonas Kinge Berland, Rune Andersen og Sturla Berg-Johansen og forestillingen «Komikameratene», som det også er laget en komi-dokumentarserie om på TV2. 


Bilder

Tommy  Steine  Tommy  Steine  Tommy  Steine 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Tommy Steine?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Tommy Steine

Fotogalleri

Showplakater

Hjemmeside

Tommy utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk

Foredrag


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no