Komikere: Hva skjer? På turne:

Sturla Berg-Johansen

 

I en årrekke har Sturla Berg-Johansen sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse - det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Sturla vant komiprisen, beste standup, i 2002, Gullruten – folkets pris i 2008, og fikk Justerprisen i 2010. Han var med helt fra starten av det norske standup-eventyret, og det er på scenen man virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen. Han er allsidig og har bred erfaring med teater, revy, show og TV -  samt stadige oppdrag som konferansier, toastmaster og foredragsholder. 

Som komiker snakker han om alt mulig, setter ting på spissen og skaper debatt. 

 

Han opptrer som toastmaster og konferansier sammen med pianisten, Bjørn Olaf Olsen, og skaper uforglemmelige kvelder med en herlig blanding av standup og musikalske innslag. 

 

Som foredragsholder tar han utgangspunkt i egne opplevelser såvel i karrieren som i livet forøvrig. I “Forandring fryder” snakker Sturla om nedturer - og om tankens kraft til selvhjelp for å snu det negative til det positive.

Han har god erfaring på området. Han sluttet med alkohol og narkotika i 2000, sluttet å røyke i 2010. Sturla mener at “tankens kraft” er undervurdert, og det er den hver enkelte av oss som undervurderer den.

Foredraget hans er direkte og dønn ærlig. 

 

Sturla har en unik evne til å tilpasse seg publikum og tar ting på sparket med stor suksess!


Bilder

Sturla Berg-Johansen  Sturla Berg-Johansen  Sturla Berg-Johansen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Sturla Berg-Johansen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Sturla Berg-Johansen

Fotogalleri

Showplakater

Sturla utfører

Stand Up

Konferansier

Foredrag


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no