Komikere: Hva skjer? På turne:

Rune Andersen

 

Rune Andersen kjenner ingen grenser. Det finnes ikke én person han ikke klarer å parodiere med usedvanlig innlevelse, presisjon og brodd. Har du ikke opplevd hans mange personligheter ennå, er det på tide!

Tilbakemeldinger

Vil bare si at vi var superfornøyde med innsatsen, innholdet og god humor på Rune Andersens paneldebatt den 25. mai. Han hadde fått med seg så mange punkter om SAS, kunder, partnere, løsninger, servering for kvelden, etc. Imponerende forestilling og vi fikk oss alle en veldig god latter!

Takk!

Bettina Stibolt
Markedskonsulent
SAS

linje

Her har vi ennå ikke kommet oss helt etter opplevelsen dere ga oss.
Folk snakker om showet til Rune med stor glød, og det var virkelig helt fantastisk. Kan du videresende en stor og varm takk til Rune fra oss?


Hilsen Brønnøysundregistrene

linje

Publikum som var på åpningsshowet var særdeles godt fornøyde med Rune Andersen. Har sett flere tilfeller av folk som har prøvd å imitere etter Rune Andersen etter showet! Vi er kjempefornøyd med åpningen og vi kunne ikke fått det bedre. Hils tilbake å si at dette er noe av det morsomste vi har sett nord for polarsirkelen.

Torkild Svendsen, Høgskolen i Bodø

linje

Rune var en stor suksess. I tillegg en hyggelig kar. Tusen takk for samarbeidet, vennlig men profesjonelt.

Bjørn Egil

linje

Utrolig bra! Andersen leverte over all forventing! EWOS har tidligere hatt utallige underholdningsinnslag under sine nyttårsmøter, men Andersen representerer den beste og mest vellykkete underholdningen vi har hatt. Megabra! Kjempemorsomt! Helt utrolig!

EWOS

linje

Mange takk for god underholdning. Vi var veldig fornøyd med Rune Andersen og tilknyttede tekstforfattere, teknikere, etc. Hyggelige og hjelpsomme folk, og veldig bra utføring av Andersen.

Tonje Tønsberg

linje

Rune Andersen gjorde en fantastisk jobb og det var utrolig moro å se han.
Veldig fin fyr! Tekstforfatteren fortjener også en stor takk. Publikum hylte og lo og elsket hvert eneste minutt av innslaget. Helt genialt!

Pernille

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Rune Andersen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Rune Andersen

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no