Komikere: Hva skjer? På turne:

Ronny Torsteinsen

 

Ronny Torsteinsen er Stjørdals store sønn! Han er spådd som en av de neste store i bransjen og leverer stand up fri for sperrer med en god dose selvironi!

Stjørdals store sønn er oppfostret på snus og traktor og har dermed blitt en virkelig trønderoriginal. Ronny er spådd å være det neste store, av de beste i bransjen. Han har hatt sitt eget radioprogram, stått på de største scenene i Norge og blitt omtalt som en komet i standup bransjen. Adressa omtalte han som «herlig fri for sperrer for hva som er stuerent å si når man har en mikrofon tilgjengelig, uforutsigbar, rå og spennende på scenen» og "heroinslank enfant terrible fra Stjørdal, er i ferd med å bli et berømt og beryktet navn i det norske standupmiljøet. Han er uforutsigbar, farlig og fryktelig morsom. Det vitses hemningsløst med privatlivet, han skisserer OL for narkomane, og byr publikum på innsyn i sitt underliv. Nå har han også fått mer ro og fokus i leveringen. Torsteinsen kommer til å bli stor"

Han har stått på Latter, reist rundt Norge med juleshow og virkelig skapt seg ett navn i standup-verden. Ronny fleiper om sin mørke fortid, men han gjør det så morsomt at det ikke virker mørkt i heletatt. Med herlig selvironi, rå attityde og masse energi er Ronny det selvsagte valg hvis det skal være fest! Om du trenger en konferansier eller stand up med trøkk, da er Ronny valget.

Bilder

Ronny Torsteinsen 
SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Ronny Torsteinsen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Ronny Torsteinsen

Fotogalleri

Ronny utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no