Komikere: Hva skjer? På turne:

Roar Brekke

 

Er du ute etter en komiker som er like morsom å se på som å lytte til? Da er Roar Brekke rett mann på rett plass! Med eminent mimikk og kroppspråk vinner komikeren publikums gunst hver gang han står på scenen!

Tilbakemeldinger

Tusen takk for et forrykende, overraskende og prikkdritt show! Du har den genuine evnen til å være impulsiv og føle stemningen i publikum, og ta pulsen med deg videre i din fremføring. Publikum storkoste seg her på Åndalsnes, og de håper virkelig at du tar turen tilbake snarest!

Guro Aarø Scarfi, Rauma Kulturhus

linje

StandUp showet til Roar Brekke er et av de beste som noen gang er blitt presentert på Ingenbrigt davik-huset. En forestilling med høyt tempo spekket med høydepunkter. Dette er humor for alle på et meget høyt nivå. Jeg kan på det varmeste anbefale Roar Brekke - en artist med stor innsikt i seg selv og oss andre, han kombinerer det nære med det uventede på en svært elegant måte. Hans Ivo Caprino-imitasjoner er en opplevelse i seg selv.

Steffen Blindheim, Ingebrigt Davik-huset

linje

Vil på vegne av Gullfaks A, B C få takke for kjempegod underholdning, lun og fin humor, med mye sjølironi. Dette er humor som passer for alle, og som mange kjenner seg igjen i, samtidig som det også er musikalske innslag. Har bare fått gode tilbakemeldinger av kollegaene mine,mange hadde problemer med magemusklene etter x antall latteranfall. Kan anbefale Roar Brekke på det varmeste til andre, både artistbyrå og andre som vil ha humor.

Synnøve Håkonsund, Velferden Gullfaks C

linje

Å gjennomføre standup seint på føremiddagen etter lunsj er nok ei krevende utfordring, men med stor entusiasme, treffande og usminka replikker om Oddasamfunnet fekk Brekke full respons i forsamlinga. Brekke viser og mimikk og kroppsbeherskelse i særklasse. Latter og applaus tyder på at seminardeltakarane fekk oppleve 20 min. med Roar Brekke som nok minner mange på kor dei var denne dagen. Det vil i høgste grad vere aktuelt å nytte seg av Roar Brekke sine scenekunster også ved andre likende høve.

Thorbjørn Aarethun, Hordaland fylkeskommune

linje

Jeg har benyttet Roar Brekke som stand-up artist på to fagsamlinger min avdeling har avholdt i Bergen. Tilbakemeldingene er formidable. Showet til Roar Brekke er av topp kvalitet. Vi gir ham terningkast 6 og kan absolutt tenke oss å benytte ham ved andre anledning. Takk Roar, bedre kan det neppe bli!

Irene Liland, Statoil ASA

linje

Vi er nå kommet ned på landjorda igjen og ville bare på denne måten takke for utmerket innsats og kjempemorsom opptreden på vår åpningsfest sist lørdag.Festen var en stor suksess – og som kjent har underholdningen en stor del av æren!

Espen Mathisen, Cutrin Norge

linje

Vi hadde gleden av å få besøk av Roar Brekke, og showet hans varte i overkant av en time - meget god underholdning, med mange varierte og morsomme innslag. Publikum fikk trimmet lattermusklene hele veien. Roar’s humor sammen med egenproduserte lydeffekter slo godt an. Vi håper han vil besøke oss igjen snart.

Gerhard Gulbrandsen, arr.komité 2

linje

Gjennom de siste 15 årene har vi engasjert en rekke av Norges mest profilerte standup-komikere til å underholde på våre årlige konferansebanketter. Roar Brekke slår knockout på alle sammen! Vil du ha en vellykket kveld med ekstatisk fornøyde gjester så sett Roar Brekke på scenen og la det stå til. Jeg har aldri tidligere sett maken til hysteriske latterkramper fra våre 600 gjester . Roar Brekke leverer varene med full stil og presisjon!

Lars Holmen, Norsk Narkotikapolitiforening

linje

Vi hadde gleden av å få oppleve Roar Brekke to kvelder - første kveld var Brekke nødt til å ta den første delen på engelsk, dette fordi vi hadde ca 100 britiske personer tilstede. Selv dette taklet han bra, det bekrefter bare at han har flere sider han kan spille på. Jeg kan anbefale Brekke på det sterkeste.

John Dale, AGR GROUP

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Roar Brekke?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Roar Brekke

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no