Komikere: Hva skjer? På turne:

Paul Håvard Østby

 

Paul er en av Norges mest kjente ukjente komikere. En urban totning med lange bein og høy utdanning. En allsidig moromann som tar humor på alvor og ting på kornet!

Tilbakemeldinger

"For et vanvittig morsomt foredrag. Jeg var jo litt spent på forhånd om hvordan dette ville bli, men det var helt perfekt, morsommere innslag på en ellers teoretisk dag tror jeg ikke finnes. Peder Hansen var meget godt forberedt, det hele virket veldig troverdig med alle riktige ord og begreper og vi kjente oss igjen. Noen satt også å noterte, til det hele tok helt av og latteren eksploderte. Foredraget var et tema i lunsjen og resten av dagen: «Dette er noe av det morsomste jeg noen gang har vært med på», «Fikk helt vondt av mannen med denne talefeilen, men syntes det var imponerende at han likevel klarte å fortsette, selv om alle lo», «Hvor har du funnet denne mannen?». Alt i alt, bare positive tilbakemeldinger - Paul Håvard Østby er en fantastisk morsom komiker."

Inger Vidnes, Barne,- ungdoms- og familieetaten.

linje

Jeg vil med dette få gi en meget positiv tilbakemelding på Paul, som vi synes var langt over forventningene.

Som Seniorkonsulent fra et konsulentselskap var han enormt bra.

Det var ganske åpenbart at forberedelsene hadde vært veldig grundig, og presentasjonen hadde elementer av
reelle kommunikasjons utfordringer og fremføringen var fantastisk!
Punchlinene satt som skudd!!

Det tok lang tid før alle fikk med seg at dette var en spøk, noe som ikke gjorde det mindre morsomt.

Som sagt, veldig bra forberedt, det var nok mer nyttig for oss enn å leie inn en såkalt ”virkelig” konsulent.
Dette prater man jo om enda.

Eller som en av mine kolleger sa, hysterisk morsomt, men han hadde jo allikevel noen veldig bra poeng da!?

Mvh
Dag S. Johansen

Managing Director
Fluenta AS

linje

Har gått gjennom alle kursvurderingene og i henhold til denne undersøkelsen er Paul Håvard helt KONGE. Tusen takk for et kjempe bra show. Jeg har ikke hatt det så moro på lenge.

Industri Eniergi

linje

Han gjorde en kjempejobb, og hadde virkelig satt seg inn i hva vi holder på med. Det var veldig bra at hans opplegg passet med vårt arrangement.

Star Tour AS

linje

Ville bare takke deg så mye for innsatsen på Næringslivsdagen onsdag 22.
mars. Showene dine var kjempemorsomme og kjempeflott at du hadde relatert "foredraget" ditt på dagen såpass mye til temaet. Kjempebra!!!!

BI Agder

linje

Takk for et utrolig morsomt foredrag på vårt Kunde og Leverandørtreff. Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger. På evalueringsskjemaet ga 27 av 35 deltagere foredraget høyeste karakter – 6. Helt klart beste innslag på turen. Utrolig morsom mann!

Norgesgruppen

linje

Paul har vært hos oss i dag og gjort en fantastisk opptreden! Det slo virkelig an. Mye latter og ny inspirasjon til våre ansatte. Kan virkelig anbefales.

Norske Shell

linje

Presentasjonen - på en stammende og stotrende måte gjorde at "Pål Westby" fikk stor sympati fra salen og mange noterte flittig hans gode argumenter for senere bruk. Det tok imidlertid helt av etterhvert, til stor jubel i salen da alle forsto spøken bak det hele. Paul H. Østby avsluttet seansen med et Stand Up show fra hans reportoar som også ble tatt meget godt imot blant nærmere 250 medarbeidere!

Nordea

linje

Det var et imponerende stykke forarbejde, du havde gjort, og mange af dine pointer ramte lige i "bulls eye" på de ting, vi arbejder med. Alle, jeg har talt med, har meldt positivt tilbage, og jeg har mødt flere i dag, som har indbygget enten din "lille" talefejl eller har citeret dit "Wow!" Det eneste, der kan ærgre mig, er at vi ikke kan bruge dig igen næste år pga overraskelsesmomentet!

TrygVesta

linje

Det her var kjempebra, det du gjorde hos oss i dag. Alle var kjempefornøyde. Det var mange som ikke skjønte noe før på slutten, at du likevel ikke var nyansatt. Du hadde definitivt kommet inn som en frisk pust på avdelingen!

Sparebank1

linje

Tilbakemeldingene har vært kjempebra, og alle fikk seg en kjempegod latter! Jeg ble veldig imponert over hvordan du hadde snappet opp detaljene om FMC og satt de inn i historiene som ble veldig morsomme. Men dette er tydeligvis noe du virkelig kan!

FMC

linje

Vi er særdeles godt fornøyd med det han utførte. Første del bar preg av at Paul hadde forberedt- og tilpasset seg meget godt til oppgaven. Hans utførelse var fantastisk og alle gikk fem på. Hans evne til å sette seg inn i oppgaven og fremførelse hadde en intelligens over seg som jeg ikke har sett maken til i stand up sammenheng. Når det gjelder Paul sin sekvens til middagen var den også av ypperste klasse og gikk rett hjem hos alle. Vi fikk ekstremt mange positive tilbakemeldinger på Paul under hele oppholdet.

DnB NOR

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Paul Håvard Østby?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Paul Håvard Østby

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no