Komikere: Hva skjer? På turne:

Olav Svarstad Haugland

 

Olav er en allsidig komiker med et humorspekter som brer seg fra absurdisme til musikalske innslag. Han har bred erfaring fra revy- og teaterscenen, samt improvisasjonsteater. Dette, kombinert med en skarp penn, gjør Olav Svarstad Haugland til den perfekte underholderen i enhver anledning.

Tittelen «Norges morsomste student» burde så absolutt ikke stå i gåseøyne, for når den unge retorikkstudenten går på scenen blir det garantert god stemning i salen. Kombinasjonen av et løst og ledig uttrykk i samspill med sterke tekster, gjør ikke bare Olav Svarstad Haugland til en komiker, men også en opplevelse Etter han debuterte med stand up i 2009 har Olav raskt kommet inn i varmen hos de store stand up-klubbene i Norge. Retorikkstudenten, som er bosatt i Bergen, ble raskt en del av byens voksende stand up-miljø. I 2010 gikk han av med den gjeve tittelen «Norges morsomste student» etter en landsomfattende konkurranse i regi av Norsk studentorganisasjon og Stand Up Norge.

I tillegg til jevnlige opptredener på klubbscener rundt hele Norge, har han gjort flere eventoppdrag. Alt fra en internfest på 20 personer, til konferansier foran en fullsatt Grieghall.

Olav Svarstad Haugland opptrer også sammen med Christian MIkkelsen. Sammen er de et ekstraordinært tospann. Til tross for sine relativt få år, har de mange års sceneerfaring, både gjennom revy, improteater og ikke minst stand up. Stilene deres er kanskje ulike, men det er nettopp dette som gjør dem til et unikt par. De utfyller hverandre perfekt og utstråler en trygghet og et samspill få kan matche! Vil du ha et variert og uforutsigbart show, eller konferansierer med det lille ekstra, er disse to det perfekte valg! De har mange firmajobber bak seg, og skreddersyr gjerne kvelden med spesialskrevne musikknumre og sketsjer. Her får du stand up, improteater og musikalsk humor, alt i en pakke!

"Hvem syns du var best i kveld?" "Han med skjegge og han høye. Definitivt." (En samtale ofte hørt etter at Christian og Olav har vært på scenen)

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Olav Svarstad Haugland?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Olav Svarstad Haugland

Showplakater

Olav utfører

Stand Up

Konferansier

Musikalsk


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no