Komikere: Hva skjer? På turne:

Morten Grøtnes

 

Denne mannen er en potet. Han er sanger, skuespiller, imitator, standup-komiker og tekstforfatter. Han har en rekke talenter å spille på innen underholdningsbransjen.

Opp gjennom årene har Morten høstet erfaring innen alt fra stand up og revy til kabaret og til og med opera (!) Som en av de faste «stjernene» i Sommerreyen på Hønefoss har han hvert år fått knallsterke kritikker, ikke minst som sanger og imitator. Han spesialskriver gjerne en novelle om firmaets ansatte og leser den som Ari Behn, eller lar Jan Fredrik Karlsen komme å holde en peptalk til ledelsen.

Det er kanskje som imitator han har gjort seg mest bemerket de siste årene, både gjennom hans eget show på Smuget («Alene er jeg mange»), i «Et fønny sjow» sammen med Jonas Rønning, showet «Kanskje kommer kongen» m. Veslemøy Solberg, "Lykken er" på Edderkoppen Teater og i overbevisende tolkninger av Ari Behn og Carl I. Hagen i TV2′s underholdningsserie «Det gode selskap». For samme kanal har han også jobbet som tekstforfatter for Norges desidert mest populære såpeserie, «Hotel Cæsar».
Morten spiller for tiden "Julelatter" på Latter sammen med Jonas Rønning.

Morten har også fått brukt sangtalentet sitt i andre sammenhenger, bl.a. i «Beat for beat» på NRK 1, i showsuksessen «Jailhouse Rock», og som vokalist i sitt eget 80-tallsband Pocolinos.


Bilder

Morten  Grøtnes  Morten  Grøtnes  Morten  Grøtnes 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Morten Grøtnes?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Morten Grøtnes

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Morten utfører

Stand Up

Musikalsk

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no