Komikere: Hva skjer? På turne:

Mads Hadler

 

Hvis du ikke har opplevd Mads Hadler, er det på tide. Dette nye stjerneskuddet leverer mengder av selvironi, presis timing og en inderlig evne til å gi av seg selv!

Tilbakemeldinger

Hei hei Mads 

Vil bare takke for et fantastisk samarbeid !! Det var helt enestående, og de positive tilbakemeldingene vil ingen ende ta 
Du leverte over all forventning og vi er super stolt for avgjørelsen om å booke deg 
Tuuusen takk igjen !!!

Ønsker deg og dine en strålende jul og et godt nytt år videre 

Stor klem fra Kristin & Guro 

linje

«Han lurte meg grundig!» Mads Hadler er troverdig og overbevisende i rollen som hovmester. Ikke minst ustyrtelig morsom! Gjennom opptredenen blir han en sterk medvirker til å etablere fellesskapsfølelse i grupper. En opplevelse som det er lett å bygge videre på. Hadler kan med fordel benyttes til å øke kjennskap til og trygghet overfor hverandre, spesielt i grupper som har en andel nye medlemmer.
Lykke til videre i arbeidet!

Beste hilsen Tone
NAV Telemark

linje

Arrangementet vårt ble svært vellykket! Jeg føler virkelig at Mads skal ha en del av æren for det. Vi har jo samarbeidet med ham tidligere, og var trygge på rollen som Sindre. Dette slo veldig godt an blant publikum og det var god stemning gjennom hele dagen. Vi trengte de friske avbruddene Sindre sto for. Han fungerte som en rød tråd gjennom hele arrangementet og var akkurat det vi trengte for å få en "naturlig" flyt i programmet, for å få flyttet rundt på mennesker og gitt beskjeder på en underholdene måte.

Når det gjelder planleggingen: Mads er utrolig profesjonell. Han har masse gode innspill til gjennomføring og han gir langt mer av seg selv enn vi hadde forventet. Det er så behagelig å jobbe med noen som gjør alt for at vårt arrangement skal bli en suksess. Vi følte at Mads var en del av arrangementskomiteen og ettersom vi selv var litt bakpå i forhold til tid, var, og er, vi veldig takknemlig for dette. Han tok tak, koordinerte med restaurant og eventansvarlig og møtte opp på generalprøver. Jeg var aldri i tvil om at Mads kom til å bli en hit!


RICOH
Kjersti Brotke
Kommunikasjonsansvarlig / Communications Manager

linje

Mads Hadler må jo nesten være den beste dere har i stallen!
Vi hadde gleden av å jobbe med Mads igjen på lørdag, å bedre skjult teater skal du lete lenge etter. Han er vanvittig bra! Masse morsom innslag under hele dagen og toppet det hele under middagen. Han er bare KONGE bra!

Jan Johansen
Prosjektleder
Festus Event AS

linje

"I forbindelse med årets Bataljon- og kompanisjefsforum hadde vi leid inn Mads Hadler til å underholde med skjult teater. Gjestene besto av Hærens øverste ledere og samtlige ble lurt trill rundt av Mads. Allerede etter introduksjonen av kveldens "hovmester" knakk gjestene sammen i latter, og lattermusklene fikk etterhvert kjørt seg ytterligere når hovmesteren masserte brigadesjefen med flere. Bursdagssang og gruppemassasje sto også på menyen. Det ble utvekslet mange forundrede blikk og mange spurte seg selv om dette virkelig kunne være sant. Mads spilte derimot rollen som servitør meget troverdig og gjestene slo seg til ro med at dette var bare en litt spesiell hovmester. Overraskelsen var dermed stor når toastmaster introduserte kveldens underholdning med Stand Up komiker Mads Hadler.

Mads leverte langt over forventet, og på sjefsforumet dagen etter var dette det store samtaleemnet. Flere ga uttrykk for at dette var den morsomste middagen de noensinne hadde vært på, og at dette skulle de gjenta i sin avdeling.

Med andre ord, dere hører sikkert fra oss ved en senere anledning."

Mvh
Stefan Johannessen
Hæren/HST

linje

”Under Curato Røntgens fagseminar i september 2011 var Mads Hadler med oss hele dagen som ”Sindre”. En elskelig og omsorgsfull konferansemedarbeider litt utenom det vanlige. Utover dagen ble han mer fremtredene og som hovmester under middagen tok det helt av da han skulle presentere menyen men var mer opptatt av hans personlige favoritter, nødutgangene. ”Sindre” serverte middag og drikke i stor stil med en utrolig tilstedeværelse og påfunn. Alle reagerte på denne hovmesteren og en ansatt ønsket å hyre han inn til å servere i bryllupet sitt neste år. Når avsløringen kom med et forrykende stand-up show reiste hele salen seg til stående applaus, vel fortjent. Kan anbefale Mads på det sterkeste, det var utrolig bra! Noe alle snakker om i etterkant”

Torill Eriksen Vinaccia
HMS- og Kvalitetsleder
Curato Røntgen

linje

Tusen takk for sist og det glimrende showet du hadde for oss mandag kveld. Det var ingen som gjennomskuet deg i rollen som Hovmester. Det var flere som
spurte om din kontaktinformasjon, og jeg har selvfølgelig videresendt det.

Igjen tusen takk skal du ha for et herlig show!

Cathrine M. Fuhre
Spesialrådgiver Innkjøp
Sykehuspartner

linje

Showet var helt supert! Mads var utrolig morsom og det var det ikke bare jeg som syntes. Jeg lo godt (og høyt) gjennom hele showet – sånn at jeg nesten ble flau. Heldigvis følte de andre det også sånn  Mads er en behagelig person som ikke tar seg selv høytidelig. Det merket vi fra første kontakt med ham pr e-post, mens han i en god stund før showet dessverre måtte vente til vi var klare og igjennom hele showet.

Vi var redde for at det skulle bli litt for mye klisjeer – som det ofte er med komikere. Sånn ble det ikke i det hele tatt. Mads fortalte for oss ukjente og morsomme historier – mange også om seg selv som naturligvis slo an! Som nevnt – han tar ikke seg selv høytidelig. I tillegg var det veldig gøy at han klarte å flette inn litt om oss 4 som hadde bursdag.

Mads fortjener skryt!

Mvh
Yvonne Evensen

linje

Mads bandt de 3 musikalske innslagene sammen på en utmerket måte. Med stø hand og munn ledet han kvelden med stor eleganse og leverte mange svært gode introduksjoner med tilhørende poenger. Han klarte også å integrere våre ønsker på en fullgod måte, selv de innspillene som kom kun sekunder før han skulle på scenen. Siden dette var en litt alvorlig kveld var det viktig at moromannen/konferansieren ikke opptrådte for glatt. Dette ble løst ved at karismatiske og sympatiske Hadler fullstendig var seg selv og hadde en stil som passet bra. Vi kan selvsagt anbefale en slik komiker – med en stil og eleganse som mange andre komikere kan misunne ham.

Rune Semundseth, initiativtaker JAZZAID

linje

Tenkte bare jeg skulle si fra at opptredenen var knallbra - og at humoren
satt som hånd i hanske hos gjestene. Selv om vi var bare 17, var det ikke
noe problem. Jeg skal sørge for å anbefale opplegget videre til andre, og vil takke Mads og Kyrre for en kjempeopptreden!

Morten Pettersen (privat arrangement)

linje

Vi hadde besøk av Mads Hadler som hadde stand up show for våre tillitsvalgte på Østsia studenthus i Kristiansand. Jeg vil gi tilbakemelding om at vi var veldig godt fornøyde! Showet var meget bra og stemningen var god! Helt topp!

Tone Øverland, Studentorganisasjonen i Agder (STA)

linje

Tusen takk for bra jobb på Ballroom, her er respons fra vår kundekontakt: "Tilbakemeldingene fra mine kollegaer har vært udelt positive, og jeg er utrolig glad for at min dystre spådommer om glissent dansegulv og lite feedback til Mads ble gjort til skamme!"

Birgitte Giæver Tømmeraas, Z Event

linje

Vi er strålende fornøyd med Mads Hadler og Linda Mahala. I ettertid har vi fått mange gode tilbakemeldinger på deres innsats som konfransierer. De skapte en kjempesteming som både vi i komiteen og deltakerne satte stor pris på. De overgikk alle forventninger! I min erfaringsrapport til neste års komité vil jeg anbefale Standup Norge på det varmeste.

Terese Hansen, Næringslivsdagen 2008

linje

Mads var kongebra på scenen og virket som en kjernekar utenfor scena også! Det var utendørs, rusfritt arrangement for Russen 2008 og vi fant ut at det er ganske krevende. Men det gikk etter forholdene meget bra.

Erlend, Ungdomsprest Sykkylven

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Mads Hadler?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Mads Hadler

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no