Komikere: Hva skjer? På turne:

Lisa Tønne

 

Lisa Tønne er en av våre mest allsidige artister. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner!

Tilbakemeldinger

Hei igjen,

Vi hadde som sagt leid inn Lisa Tønne til å holde stand- up show på vårt julebord fredag 10. des. 2010. Vi opplevde en kombinasjon av måping, gjenkjennelse og smil da Lisa kom gående inn i lokalet, med deler av et antrekk som hun hadde fått utdelt og tilsynelatende var svært lite fornøyd med. Hun bakte inn dette som en del av introen til showet, som var fantastisk!

Jeg har sett mye av Lisa Tønne før, men da en del Reza, ikke så mye Lisa. Og må bare få sagt at Lisa gjør en fremragende jobb på scenen, underholdningen er allsidig, vitsene er av ypperste klasse og hun er på nett med publikum til enhver tid. Måten hun bruker seg selv og sin historie til å trollbinde publikum i rungende latter, var herlig å se på og få være med på. Ikke bare var hun flink på scenen, men også utrolig hyggelig og jordnær både før og etter showet; og dette fra en dame som befinner seg på fødeavdelingen om to uker!
Jeg kan ikke gjøre annet enn å bøye meg i støvet samt gi de beste anbefalinger til alle som skulle ha behov for en komiker til en anledning;
Lisa Tønne er kvinnen! Hun er verdt hvert øre..:)

Mvh
Lise Juhl Aalberg
Markedskonsulent
Ruukki Norge AS

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Lisa Tønne?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Lisa Tønne

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no