Komikere: Hva skjer? På turne:

Jonna Støme

 

Jonna Stømes debut på standupscenen skulle vise seg å bli et friskt pust fra en ung komiker med Amerikanske aner, som i ettertid har blitt en særdeles dreven og vittig ung mann med stort nedslagsfelt.

Tilbakemeldinger

Huseby skole fyller 150 år i år, og i den anledning skulle vi sette opp en festforestilling 12.5.2011. Intensjonen med denne var å vise frem alle skolens elever, vise endel av det vi allerede har av kulturinnslag og sang/musikk på skolen vår og komme med noen hilsner fra tidligere elever. Jonna Støme har vært elev ved Huseby skole, og da han er både morsom, "lokal" og er kjent, sågar blant både elever og foreldre så var han vårt KLARE førstevalg til jobben som konferansier. Jubelen sto i taket da han takket ja, og at han til og med sa han gledet seg til jobben gjorde det enda morsommere!

Vi møttes til et planleggingsmøte, og det var en lett og munter samtale. Han fikk jubileumsboken av meg slik at han skulle vite litt om skolens historie, og ut over dette fikk han frie tøyler! Han er jo proff!

Festforestillingen ble en fantastisk forestilling, der alle skolens elever fikk stå på scenen og glede publikum med sang, dans og spill. Og den som mesterlig sydde det hele sammen var Jonna! Han hadde en fantastisk kontakt med publikum, var utrolig godt forberedet og innslagene hans satt som skudd! Han balanserte elegant mellom små historier fra egen skolehverdag, og historiske tilbakeblikk for skolen generelt. Han var morsom, småsnakket med elevene bak sceneteppet og var den perfekte konferansier for vår forestilling.

Tusen takk for innsatsen Jonna , og at du hedret gamleskolen din på en strålende måte.

Hilsen Charlotte Døhlie, regiansvarlig.
Huseby skole

linje

Arrangementet var topp likeledes innsatsen til Jonna. Har kun fått positive tilbakemeldinger fra de som deltok. Er selv superfornøyd!

linje

Jonna leverte som bare det og var perfekt for målgruppen vår. Kunden var veldig fornøyd!

Pernille

linje

Vi er veldig fornøyd med jonna, han gjorde en kjempejobb - igjen!
Vi setter veldig pris på god service og ser frem til å bruke deres artister igjen ved en senere anledning.

Hilsen
Morten

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jonna Støme?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Jonna Støme

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no