Komikere: Hva skjer? På turne:

Jonas Rønning

 

For mange er Jonas kjent som megafonmannen, og ikke helt uten grunn. Med sin faste følgesvenn på scenen har fått det norske folk til å ramle av stolene i en årrekke. Den erfarne komikeren er etter 15 år fremdeles en publikumsfavoritt!

Tilbakemeldinger

Hadde veldig lyst for å takke deg for innsatsen på Integrasjonsdagene.
Det du leverte var som alltid fantastisk morsomt og vi har fått kjempemange positive tilbakemeldinger fra publikum.
Personlig synes jeg Kim Jong-Un innslaget ditt kanskje er det beste fra komi-bransjen de siste 10 årene  …
Ellers har vi i arrangementskomitéen satt stor pris på at du er så jordnær, hyggelig og enkel å jobbe med.

Så takk for innsatsen og ha en fin høst!

Torstein Skjæran
Deputy Managing Director
Communicate Norge AS

linje

"Jonas tok oss gjennom kvelden på en utmerket måte. Fikk hevet “humøret” på oss alle. En meget profesjonell artist som sørget for at kvelden ble som avtalt. Anbefales."

DI Systemer
Arild Amundsen

linje

Vil bare melde fra at Jonas Rønning fungerte veldig godt i går. Han dro raskt opp stemningen, og trakk oss stødig gjennom kvelden. Han hadde satt seg godt inn i hvordan vi er skrudd sammen, og humoren både om oss selv og mer generelt medførte mye latter i salen. Det var også veldig behagelig å samarbeide med ham i forkant og under selve arrangementet.

Marina B. Heyerdahl, Oslo Sporveier

linje

Hei og tusen takk for en riktig anbefaling når det gjelder stand up komiker til arrangementet for 110 personer fra Ventelo i går. Jonas Rønning traff målgruppen på en perfekt måte. Han er sikker på seg selv og leverte med stil. Han fikk god kontakt med publikum og hadde et utrolig bra og skreddersydd innslag. Vi gleder oss til neste gang!

Annika, Ventelo

linje

Vi hadde nylig et arrangement som vi har valgt å kalle "Fjord Line Games". Dette gikk av stabelen i Haugesund og Jonas Rønning var leid inn for å dra opp stemningen. Vil sende en stor takk til Jonas for glimrende utført jobb, vi har fått masse skryt i etterkant og alle var meget fornøyd med showet. Fjord Line har ansatte fra flere land, men dette løste Jonas på en utmerket måte, slik at ingen følte seg utenfor. Dette har virkelig gitt oss mersmak på standup.

Anders Arntsen, Fjord Line AS

linje

Der er det ingen ris å høste, kun ros. Han leverer som vanlig, publikum var kjempe fornøyd!!! Så kvelden var en suksess, som jeg viste den ville bli med ham. Har hatt han endel ganger før, og jeg har alltid sittet igjen med den samme tilbakemeldingen.

Hilde Tønnesen Forsvaret, Harald Haarfagre

linje

Jonas Rønning skal ha skryt for med sin utrolige humor og ikke minst meget profesjonelle fremferd som konferansier. Når Rønning spisset sine innslag mot vår yrkesgruppe fikk lattermusklene mer enn nok trening. Jonas fremstod som meget omgjengelig og organisert. Her ble tidsskjemaet fulgt til punkt og prikke med stor suksess.

Mhv. Telemark Politidistrikt

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jonas Rønning?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Jonas Rønning

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no