Komikere: Hva skjer? På turne:

Janne Rønningen

 

Janne er en komiker utenom det vanlige. Hennes fantastiske evne til å ironisere over seg selv og verden rundt seg har fått tusenvis av nordmenn til å le siden hun debuterte på standupscenen i 2001.

Janne Rønningen er noe helt spesielt på scenen. Hennes sterke side er at hun er fri for hemninger, man vet aldri helt hva som ramler ut av munnen på denne allsidige komikeren. Hun er heller ikke redd for å være personlig, og det er umulig å ikke la seg sjarmere av hennes varme vesen eller å la seg rive med av hennes utstrålig og smittende latter. Ærlig, uredd, lettere nevrotisk og alltid åpen tar hun for seg temaer de fleste av oss ikke engang tør å prate om offentlig. Dette er også den kvinnelige komikerens desiderte styrke, ingen temaer er for uviktige eller drøye for Janne. Likefullt kan alle kjenne seg igjen i det hun prater om, og det er ingen tvil om at hun ser verden gjennom sitt helt spesielle blikk. Kanskje er det logisk, andre ganger ren galskap!

Janne har vært med på flere turnéer i regi av Standup Norge, og er en kjent og kjær skikkelse både på Latter og de andre scenene hvor humor leveres. Hun satte bl.a. opp sommershowet Damenes Aften sammen med Sigrid Bonde Tusvik og Linda Mahala Mathiassen sommeren 2007. I itllegg har hun mange års erfaring med både TV. Radio pg media forøvrig, men det er på scenen hun trives aller best – i nærkontakt med publikum. Nå kan du oppleve denne humørfylte og lattermilde komikeren på ditt arrangement!

Bilder

Janne Rønningen  Janne Rønningen  Janne Rønningen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Janne Rønningen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Janne Rønningen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Janne utfører

Stand Up


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no