Komikere: Hva skjer? På turne:

Jånni Kristiansen

 

Jånni Kristiansen. En sjarmerende, erfaren, levende og inkluderende komiker. Alltid 100% tilstede i øyeblikket - som formidler stor glede over livet!

Tilbakemeldinger

Vi sender en takk til sjømannspresten og hans hustru. Opplegget på Ål var helt genialt.

Kjetil Kåsa, Morten Syversen, Tor W. Bruserud og Thomas Sletvold. (Privat arrangement.)

linje

Opplegget med Jånni fikk max score på evalueringen og deltakerne var overbegeistret! Vi lo hele turen av det han presterte, så dette var bare helt topp!

Dagfrid Hammersvik, MediaFokus AS

linje

Et fyrverkeri av en opplevelse. Julebordet ble en blanding av sjokk, glede, frykt og masse latter. I en forsamling på 14 mennesker har et slikt stunt en stor fallhøyde, men de strakk strikken akkurat langt nok til at det ble en ubetalelig opplevelse for alle som var tilstede. De var veldig godt forberedt og det var proft gjennomført. I all galskapen ble det også et viktig element av lærdom i hele seansen. Måten vi møter nye, annerledes mennesker på og hvordan vi raskt danner oss forutinntatte holdninger til mennesker, er nyttig lærdom for et vikarbyrå som oss. Vi vil leve lenge på opplevelsen.

Morten Braastad, Lenas HelsePersonell AS

linje

Jånni og Maja var veldig godt forbredt og ga alt da vi hadde Skandinavisk kickoff med våre 170 ansatte. De spilte skjult teater og ga oss en rød tråd gjennom en hel dag, det var to gærne og levende mennesker som ga et enormt engasjement. Det ble en blanding mellom overraskelser, undring, galskap og pussigheter. Det var til tider hysterisk morsomt, de fikk med seg publikum og lagde en fantastisk atmosfære gjennom hele arrangementet. Kick off blir aldri det samme igjen.

Anita Sundquist, Dermanor

linje

Da vår konferansier ”ble syk” steppet den nyansatte trend- og adferds spesialisten ”Knut Hansen” i Jånni Kristiansens skikkelse inn og bidro til å løfte konferansen til å bli best ever! Inspirert av suksessen gjennom dagen fikk han også oppdraget som kveldens toastmaster. I seg selv er Jånni nok til å kjøre en slik dag, men med skjult identitet skapte han en helt ny dimensjon. Personlig trodde jeg alle ville avsløre ham, dermed var min overraskelse stor når jeg oppdaget hvor mange som gikk på spøken. Herlig!

Olav Midtgarden, Procter & Gamble Norge AS

linje

Vi hadde arbeidsseminar på Kielferga og startet første arbeidsøkt med å introdusere en ”trendanalytiker” som skulle holde foredrag. Det varte ikke mange minuttene før latteren stod i taket! Dialogen mellom Jånni og de ansatte var "helt knaill" som vi sier på trøndersk. Han var tydeligvis godt forberedt og at vi fikk en sånn pangstart på seminaret gjorde at det ble en kjempetur. Jeg har vært med på mye show og artighet opp gjennom årene men dette tok helt kaka!

Brith Eli Hagemo, Trondheim parkering

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Jånni Kristiansen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Jånni Kristiansen

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no