Komikere: Hva skjer? På turne:

Gustav Nilsen

 

Til tross for sitt ganske alminnelige navn er Gustav noe helt unikt. Hans genuine teft for humor, musikalske parodier og treffsikre imitasjoner har forlengst plassert ham i toppsjiktet i den norske humoreliten.

Tilbakemeldinger

Vi har hatt en kundeevaluering hvor Gustav får meget høy score, 5,3 på en sekspunkt skala. Det er tydelig at showet falt i smak. Det gjorde det også hos de ansatte i Dell, jeg har fått mange tilbakemeldinger om at han var fantastisk morsom. Det er så deilig når man som tilskuer slipper å bli pinlig berørt, og parodier er alltid morsomme spesielt når de blir så bra som Gustav fremførte dem.

Ingvild Knappen, Dell AS

linje

Vii er ekstremt fornøyd med innsatsen til Gustav Nilsen på vår tur til Dubai sammen med over 600 Esso-ansatte. Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på jobben Gustav gjorde for oss. Terningkast 6 oppsummerer hans innsats. Godt jobbet!

Svein Bergum, Esso Norge AS

linje

Gustav gjorde en utmerket jobb på vårt julebord, opptreden hans ble kveldens snakkis. Gustav må berømmes for fin miks mellom bedriftstilpasset stoff og øvrig program, og ikke minst for sin imponerende Øystein Sunde-parodi. Mannen kan virkelig spille!

Christian Fjær, Nordea Finans Norge AS

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Gustav Nilsen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Gustav Nilsen

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no