Komikere: Hva skjer? På turne:

Glenn Erland Tosterud

 

Glenn Erland Tosterud er en ny stjerne på den norske komikerhimmelen. Med sin uvanlig gode evne til å se det komiske i hverdagslige situasjoner opptrer han med stor fortellerglede, entusiasme og sjarm.

Tilbakemeldinger

"Tusen takk for fantastisk innsats på lørdag. Det gikk rett hjem, var svært vellykket og ble det store samtaleemnet resten av kvelden, for ikke å si på kontoret i dag. Takk for hjelpen med festen og for profesjonell håndtering av det hele, vil ikke nøle med å anbefale dette til andre!"

Rune Hafskjær
Programsjef
P5

linje

I salen satt 250 mennesker fra Trondheims reklamebransje for å se
vinnerfilmene fra Reklamefestivalen i Cannes. Glenn Erland tok publikum med storm fra første stund med sine morsomme betraktninger og historier fra sitt eget liv, fremført på en tilbakelent og sjarmerende måte.
Vi engasjerer gjerne Glenn Erland igjen og kan trygt anbefale ham til
andre aktører som ønsker en konferansier/komiker med humorgaranti.
Dette var gøy!

Vegard Selven, CAPA Kinoreklame AS

linje

Glenn Erland opptrådte på Hawk i Fredrikstad, i forbindelse med fadderuka ved Høgskolen i Østfold. Han har både selvironi og holder seg oppdatert i sitt materiale. Han er flink til å lese publikum og har en stor evne til å improvisere.

Fadderutvalget 2007, Høgskolen i Østfold

linje

Tusen takk for en utmerket jobb! Alle i Bates elsket denne vanvittig energiske og smågale kelneren. Alle lo godt hele veien, men trodde aldri du var hyret inn som artist. Jentene ville helst hatt deg med på nachspiel etterpå! Sjefen i Tangram ble oppriktig lei seg over at hennes yndlingskelner faktisk ikke var kelner på ordentlig. Nok en gang tusen takk for at du hjalp oss med å få en 100% perfekt sommerfest!

Lena Anglen, Bates Dialog

linje

Tusen tusen takk for et vannvittig genialt opplegg. Du strakk strikken helt ut og det ble veldig vellykket! De ansatte gikk rett på og avslutningen var prikken over i´en! Det prates fortsatt om Glenn som skulle ansettes, vi ler ennå!

Pål André Pederssen, Ultra Asker

linje

Takker for knallbra underholdning. Det var stor suksess.

Sparebank 1

linje

Dette fungerte veldig bra. Stor suksess - meget mulig at vi kan bruke dette og lignende konsept senere!

Dagfinn Sund, Underholdningsagenten

linje

Dette var utrolig vellykket. Ikke bare ble jubilanten lurt, men også alle de andre gjestene. De var irriterte, flaue og ikke minst veldig glade da det hele ble avslørt som en spøk. Glenn Erland gjorde en fantastisk jobb og vi kan gi ham de aller beste anbefalinger.

linje

Glenn Erland spilte ut sin rolle ved en skjult teater-jobb, for et privat arr forrige helg. Som dikter av lyrisk poesi dro han sin rolle til det maksimale. Kundene var over seg av begeistring og avsløringen som var en del av et frieri til hans kavaler gikk rett hjem hos selskapet. Da han fridde var det faktisk flere som ropte at hun måtte si nei!

Privatkunde

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Glenn Erland Tosterud?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Glenn Erland Tosterud

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no