Komikere: Hva skjer? På turne:

Glenn Erland Tosterud

 

Glenn Erland Tosterud er en ny stjerne på den norske komikerhimmelen. Med sin uvanlig gode evne til å se det komiske i hverdagslige situasjoner opptrer han med stor fortellerglede, entusiasme og sjarm.

Glenn Erland har stor fokus på å fornye materialet sitt, og han er glad i å improvisere. At humor kan være mer enn underbuksehumor er Glenn Erland et utmerket eksempel på. Hans humor skiller seg ut ved å være annerledes, intelligent og finurlig. Han debuterte på standup-scenen i 2003, og har siden den gang opptrådt jevnlig på Latter og andre steder over hele landet. Han har reist rundt som oppvarmer for bl.a. Zahid Ali, Jon Schau, Janne Rønningen, Jonna Støme, Yngve Skomsvoll og Ørjan Burøe, samt stått på scener med bl.a. Knut Nærum og Jon Almås.

Unge lovende Tosterud gjør også firmaer og private selskap, samt konferansieroppdrag om ønskelig. Skjult teater er også en av hans spesialfelt, der han briljerer med sin evne til å skape pinlige og hysterisk morsomme øyeblikk. Han kan f.eks. være den upassende, men sjarmerende servitøren, den nye alternative kunstnerkjæresten, den uforståelige foredragsholderen som snakker seg bort i metaforer eller den nyansatte som skaper furore og flaue situasjoner på firmafesten. Med Glenn Erland får man garantert en historie å fortelle senere!

Bilder

Glenn Erland  Tosterud  Glenn Erland  Tosterud  Glenn Erland  Tosterud 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Glenn Erland Tosterud?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Glenn Erland Tosterud

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Glenn Erland utfører

Stand Up

Konferansier

Skjult teater


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no