Komikere: Hva skjer? På turne:

Geir Ove Ovesen

 

Det er ikke så ofte at noen legger læreryrket bak seg for å satse på komikken på fulltid, men nå har det altså skjedd. Geir Ove Ovesen er klar for å underholde deg med sitt vittige og sterkt detaljerte syn på verden rundt seg!

Tilbakemeldinger

Ønsker du å bringe ditt arrangement til et høyere nivå, er Geir Ove det absolutte valg! Til etatens julebord ønsket vi å bringe inn en ekstern konferansier, som kunne lose gjestene gjennom kvelden og være en rød tråd med humoristiske innslag. Geir Ove var svært profesjonell fra første stund - og en glede å samarbeide med. Han viste fleksibilitet og initiativ og hans erfaring gjør han til den perfekte støttespiller ved arrangering av større og mindre tilstelninger. Videre tilegnet han seg kunnskap om vår arbeidsplass og menneskene, som tilpasset humoren perfekt til publikum. Med nærmere 130 offentlig ansatte, i alderen 25-65 år og med ulik bakgrunn og utdannelse, er dette intet mindre enn imponerende. Undertegnede kan trygt anbefale Geir Ove, da også samtlige tilbakemeldinger fra gjestene har vært utelukkende positive!

Therese Robertsen
Patentstyret

linje

Hei!

Geir Ove holdt skjult teater og stand up på vårt julebord 25 november 2011.
Vi er veldig godt fornøyd med din morsomme opptreden. Du har fått meget gode tilbakemeldinger som "dette var min form for humor", "han fikk virkelig vist oss et stort kunstnerisk potensiale", "Sånne personer hadde vi trengt her i firmaet" (etter skjult teater), "utrolig morsomt"

Det var mange kommentarer fra personer som trudde han var "ekte" og som etter avsløringen mente at vi burde hatt ansatt han!
Syns han hadde fått utrolig mye ut av informasjonen han fikk på forhånd! Veldig bra at du også brukte navn og interne ting, det var populært. Han hadde og ett veldig godt grep på publikum og fenget alle årsklasser fra 20-80år.

Anbefales!


Havard Larsen
Quality Advisor
Xellia Pharmaceuticals AS

linje

"Geir Ove Ovesen holdt et 20-25 min langt standupshow for oss på julebordet 2010. Vi var en gjeng på 120 personer fra 20 til 70år.

Vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger på showet til Geir Ove, fra mennesker i alle aldersgrupper. Han blandet bedriftsspesifikke "poenger"
inn i sitt eget materialet. Han improviserte ift til situasjoner som dukket opp, var lett å jobbe med og skapte god stemning. Vi er veldig fornøyd og kan med glede anbefale Geir Ove videre!"

Benedikte B. Jansen
INI OPS DS/FDS

linje

Jeg ville bare takke for et svært underholdende innslag på kveldsarrangementet vårt. Du klarte å fange publikums interesse med poeng som vi i salen kunne relatere oss til, og med en glimrende avslutning var showet komplett.

Vi i styret kan anbefale deg til arrangementer med lignende publikum, for du klarte virkelig å trollbinde salen.

Lykke til videre, og en stor takk for samarbeidet!

Bi Bergen

linje

Hei!

Vil bare takk for kjempebra service da jeg skulle booke stand up komiker før sommeren.
Geir Ove var hos oss på Jar skole i går, og det var kjempevellykket!
Veldig morsomt for oss lærere at han tuller så mye med ting fra vår arbeidshverdag. En kollega av meg sa i dag at han måtte "holde" seg litt så han ikke skulle le alt for mye og alt for høyt:-)

Hilsen fra Pernille på Jar skole

linje

Hadde vi kunnet gi Geir Ove mer enn terningkast 6, så hadde han fått det.

Privatkunde

linje

Geir Ove overgikk våre forventninger. Han var super fra første til siste sekund og jeg har ikke hørt annet enn lovord fra deltakerne etter at han var hos oss. Utfordringen hans var å underholde en så bredt sammensatt gruppe, både aldersmessig, geografisk tilhørighet samt at det var svensker, dansker og en finne blant oss.

linje

Takk for en fin forestilling! Jeg fikk veldig mange tilbakemeldinger om at folk synes det var morsomt. Spesielt moro var det at Inger (leder for svømmehallen) gikk på spøken om å senke vannstanden.


linje

Du åpnet latterdøra til mine kollegaer på vårt julebord - poengene var tatt helt to the point. Oppsummert kan vi bare si at vi var over all forventning fornøyd med standupshowet du leverte. Du er både munnrapp, blid og har kontroll på publikum!

Irene

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Geir Ove Ovesen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Geir Ove Ovesen

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no