Komikere: Hva skjer? På turne:

Geir Ove Ovesen

 

Det er ikke så ofte at noen legger læreryrket bak seg for å satse på komikken på fulltid, men nå har det altså skjedd. Geir Ove Ovesen er klar for å underholde deg med sitt vittige og sterkt detaljerte syn på verden rundt seg!

Geir Ove Ovesen er utdannet adjunkt og virket som lærer i noen år, men mot slutten virket han ikke like godt. Han måtte ta et valg. Han valgte å prioritere elevene, og sluttet dermed som lærer. Til stor glede for publikum. Og mange av sine erfaringer som lærer, og elev, tar Ovesen med seg opp på scena. Han har svært morsomme observasjoner på ting som rører seg i skolen, og også på det som ikke rører seg, sånn som for eksempel erteposer. Men denne komikeren tar også avstikkere til alt mulig annet, og har en særlig sans for språket og det språklige. Et show med Geir Ove er en reise i herlige overdrivelser, i slående, verbale krumspring, gjerne med en underfundig refleksjon i bunn. Her er gjenkjennelsen høy. Ovesen går heller ikke av veien for å lire av seg en og annen parodi, noe som bl.a. førte til at han hadde rollen som Alex Rosèn i imitasjonsfarsen Det Gode Selskap som gikk på TV 2 i 2004. 

Denne komikeren har også gitt ut to humorbøker.


Ovesen debuterte som standup-komiker i 1999, og har livnært seg på fulltid som artist siden 2004. Han har vært på flere turnéer i regi av Stand up Norge, og har også skrevet og spilt i en rekke kritikerroste lokalrevyer og show.


Nå er det din tur til å le deg fillete av den hysterisk morsomme eks-adjunkten! 


Bilder

Geir Ove Ovesen  Geir Ove Ovesen  Geir Ove Ovesen 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Geir Ove Ovesen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Geir Ove Ovesen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Geir Ove utfører

Stand Up

Konferansier

Skjult teater


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no