Komikere: Hva skjer? På turne:

Freddy Kjensmo

 

Vår antimotivasjonsekspert nr. 1 var med på å etablere standup som sjanger i Norge på begynnelsen av nittitallet, siden det har han gjort flere tusen show på små og store scener over hele landet.

Tilbakemeldinger

Hei Freddy, dette var suverent.

Ditt opplegg både når det gjaldt antimotivasjonsforedraget og din rolle som toastmaster var helt suveren.

Med over 150 deltakere så er det ofte vanskelig å finne noe som treffer alle, ditt anti-motivasjons foredrag traff i hvert fall 99% av deltakerne i salen.
Tilbakemeldingene var veldig bra !

Når det gjaldt din rolle som Toastmaster under middagen så tror jeg vi trygt kan si at du traff 100%.

I løpet av mine 12 år med Fagseminar, så kan jeg ikke huske at innslagene under middagen har truffet bedre.
Og du ledet oss alle igjennom middagen med stødig hånd, noe som er viktig når man er 150 stk til bords.

Dine innslag og humor perler kom på løpende bånd og tilbakemeldingene er særdeles positive fra alle deltakerne jeg har snakket med.

Noen sier sågar at du burde bli fast toastmaster/underholder på fremtidige innslag.

Jeg håper vi kan få benytte deg ved en senere anledning.
Dette blir en av de få regninger jeg betaler med glede !
Ha en riktig god jul og ett godt nytt år !

Mvh
Steinar Eriksen
Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon, desember 2009

linje

Ett flott foredrag til ettertanke. Latteren satt løst hele veien. Foredraget har bidratt til å skape en bedre stemning på arbeidsplassen i en tid med mange utfordringer og endringskrav. Anbefales alle som trenger litt god "demotivasjon" ihverdagen.

Robert Rustad, Hjelpemiddelsentralen i Oslo

linje

Etter en lang fredag med presentasjoner, gruppearbeid og diverse aktiviteter var vi spente på å møte "Demotiverer" Kjensmo i morgentimene lørdag. Kunne han klare å skape engasjement og iver? Å jada - både kropp og sjel fikk seg noen spark og sprell, latterbølgene skylte gjennom salen og han klarte fint å engasjere 80 morgentrøtte deltagere uten problemer. Ble vi demotiverte? Samma det! Mulig at målet om å skape en demotivert forsamling ikke ble nådd og godt er det! Flere positive tilbakemeldinger fra deltagerne tilsier at dette var noe som traff - kan anbefales!

Ragnhild Sørlie, OBOS

linje

Ville bare takke for sist og si at jeg FREMDELES ler av foredraget ditt - og nå har det jo gått dagevis. Jeg synes programmet burde vært utstyrt med et fareskilt og en advarsel: Kun vannfast sminke anbefales! Som det nå ble, var jo både mascaraen og jeg i oppløsning da jeg entret scenen. Jeg anbefaler deg i øst og vest.

Lisa Wade, Foredragsholder

linje

Vi hadde en flott kveld forrige torsdag. Ikke minst takket være deg! Jeg kan ikke huske sist jeg har vært med på noe lignende, hvor absolutt alle lo - hele tiden. Det er ikke alltid lett å treffe alle på hjemmebane - men det gjorde du virkelig med oss! Det var latter over alt resten av kvelden - til å med på do var det folk som satt og lo lenge etter du var dratt.

Hanne Sannum Myrvang, Eikholt

linje

Tilbakemeldingene etter ditt ANTI-motivasjonsprogram hos oss er bare positive. Folk synes det er bra med litt trimming av lattermusklene og en pause i arbeidsdagen. Kommentarer fra foredraget fløy ivrig rundt i korridorene senere på ettermiddagen, hørte jeg.

Janne Horneland, NORSKE SHELL AS

linje

Takk for et forrykende og bunnsolid humoristisk foredrag som avslutning på våre studiedager på Hamar. En snau time med sammenhengende god latter!

Ronald Andersen, Nord-Odal Kommune

linje

Vi er veldig fornøyde med Freddy Kjensmos "Tid For Tomgang" - et foredrag med en annerledes og overraskende vinkling. Freddy setter ord på det mange tenker: "Er det ikke litt flåsete og bortkastet med all denne tidsriktige motivasjons- og identitetsbyggingen i bedriften/organisasjonen?" I dette foredraget tas dette poenget helt ut. Anbefales på det varmeste!

Kjersti Salvesen, Statens vegvesen, Region øst.

linje

Vi har hatt mange mange forelesere på våre seminar av ulik karakter, men dette er noe av det morsomste jeg har sett og hørt. Kan ikke huske sist jeg måtte i lomma for å finne et lommetørkle for å tørke lattertårer, de beste anbefalinger fra oss på Re videregående skole! TID FOR TOMGANG var også et annerledes foredrag, akkurat det vi var ute etter!

Tom Valdemarsson, Re Videregående Skole

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Freddy Kjensmo?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Freddy Kjensmo

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no