Komikere: Hva skjer? På turne:

Freddy Kjensmo

 

Vår antimotivasjonsekspert nr. 1 var med på å etablere standup som sjanger i Norge på begynnelsen av nittitallet, siden det har han gjort flere tusen show på små og store scener over hele landet.

De siste par årene har Kjensmo spesialisert seg på humor for arbeidslivet, med sitt unike foredrag TID FOR TOMGANG har han gjort stor suksess. Flere hundre bedrifter og etater har latt seg lede inn latteren og slabbedaskenes rekker. Som han selv sier: Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? De har ikke konsultert ham, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem. Kjensmo sier høyt det som burde vært sagt for lenge siden: Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer. Se derimot på hvitsnippforbrytere, innside-handlere og gutta i Finance Credit - topp motiverte folk hele gjengen. Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuilding-aktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av Learning by not doing lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang! Enten det dreier seg om fagdager, seminarer, motivasjonssamlinger eller andre arrangementer for bedriften. TID FOR TOMGANG passer like godt som en humoristisk start på dagen, som for å dra i gang igjen etter lunsj eller kanskje sammen med aperitiff før man går til middag på kvelden.
PS! Freddy Kjensmo kan også bookes som toastmaster/konferansier med stand-up til middagen eller for å lede dagarrangementet. 

Bilder

Freddy Kjensmo  Freddy Kjensmo  Freddy Kjensmo 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Freddy Kjensmo?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Freddy Kjensmo

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Freddy utfører

Stand Up

Konferansier

Skjult teater

Foredrag


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no