Komikere: Hva skjer? På turne:

Espen Thoresen

 

Hvis du ikke har hørt Espen Thoresen Hversaagod-Takkskalduha sin stemme har du ikke bodd i Norge de siste 15 årene. En uredd, lattermild og erfaren humorist med et enormt nedslagsfelt!

 

Han skiftet navn til Hværsågod Takkskalduha og skapte med det en bølge av nye fantasifulle navn. Ikke like mange har fått meg seg hans nye navneplaner. 

Kanskje er det også noen som har lagt merke til at han ble for drøy for Nitimen, til tross for nye lytterrekorder? 

Han er en komiker som forholder seg til aviser, radio, TV og internett, selv om han mener internett er moteblaff på høyde med for eksempel vannseng. Espen har venner fra flere minoritetsgrupper, og han er på hils med både jøder og muslimer, uten at det hindrer ham i å omtale dem.

Espen er kjent for de aller fleste, det være seg om du har hørt ham som programleder på P3, sett ham på XLTV eller opplevd ham på scenen som standupkomiker. Etter mange år på radio og TV med utallige påfunn som moret, sjokkerte og irriterte det norske folk tok han mikrofonen fatt og gikk til scenen - uten sine venner Kristopher Schau, Atle Antonsen med flere. Det skulle vise seg å være ganske lurt.  


 

Bilder

Espen Thoresen   Espen Thoresen   Espen Thoresen  

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Espen Thoresen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Espen Thoresen

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Espen utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no