Komikere: Hva skjer? På turne:

Dagfinn Lyngbø

 

Dagfinn Lyngbø er et navn man umiddelbart forbinder med humor. Hans unike tilstedeværelse på scenen og utrettelige evne til å fornye seg har gjort at han i dag er Norges udiskutabelt beste komiker!

Endelig tilbake! 30. august har Dagfinn Lyngbø premiere med showet Stereo på Ole Bull Scene i Bergen. Våren 2013 kommer han til Oslo.

Når Dagfinn står på scenen handler det om masse energi og en egen evne til å få folk i alle aldre til å le så de triller av stolene. Han innehar en formidabel egenskap til å gjøre noe morsomt ut av den minste ting og det aller meste, med en varme og fortellerglede som har blitt hans varemerke. Ikke nok med at Dagfinn Lyngbø er en av landets mest prisbelønte artister, han var med på å etablere standupsjangeren i Norge på tidlig nittitall. Lite visste han da om at han kom til å bli en av landets morsomste menn, med gode kritikker, høye terningkast og utsolgte forestillinger over hele landet. Som publikums-suksessen Ka e’ vitsen?, som ble sett av over 110.000 mennesker og Evolusjon, sett av 150.000 mennesker. For øyeblikket er han aktuell med en ny show – Stereo. Det er bare å gjøre seg klar for nok en latterbombe!

De som ikke har sett Dagfinn på scenen, har kanskje sett ham på TV – som skuespiller eller programleder. I flere sesonger har han geleidet folket gjennom morsom statistikk med seersuksessen 9 av 10 nordmenn på TV2. Men noen husker ham kanskje også fra Lyckliga Gatan eller En Usedvanlig God Kveld, Dagfinn. Lyngbø har også gitt stemme til den umåtelig populære karakteren Sid i Istid, mottatt Komiprisen hele fem ganger; beste stand up-artist i ´01, ´05 og ´08, beste mannlige artist i ´03 og årets morsomste - publikumsprisen i ´08. Men ingenting er som å oppleve Dagfinn Lyngbø live – usensurert og hysterisk morsom!

Dagfinn Lyngbø har i alt vunnet 6 komipriser.

Bilder

Dagfinn Lyngbø  Dagfinn Lyngbø  Dagfinn Lyngbø 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Dagfinn Lyngbø?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Dagfinn Lyngbø

Fotogalleri

Showplakater

Hjemmeside


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no