Komikere: Hva skjer? På turne:

Christer Torjussen

 

Med høy gjenkjennelsesfaktor leverer Christer Torjussen standup slik standup skal være. Inkluderende, gjenkjennbart, ærlig og morsomt hele veien. Med over 15 års sceneerfaring og flere høythengende priser på merittlisten får du en rutinert komiker som leverer varene - hver gang!

Tilbakemeldinger

Jeg benyttet meg av Christer Torjussen på en jubileumsfeiring for 400stk om bord Color Fantasy til Kiel. Christer var først med å lede et show vi satte sammen på 2t med ulike artister, før han holdt stand-up under middagen. I en slik setting er det deilig å ha med seg en person som kan det han gjør! Christer skapte en god stemning med sine personlige historier og opplevelser. Jeg vil på det aller sterkeste anbefale Christer til andre event selvskaper som er ute etter en allsidig komiker/konferansier som er selvstendig og fort skjønner settingen!

Hilsen Henriette Storaas
Event Manager
Storaas Adventure – event and travel.

linje

"Vi har hatt besøk fra Stand Up komiker Christer Torjussen til vårt 60 års jubileum på Kongsberg 11.nov.
Vi var spente på om Stand Up ville slå an, men maken til komiker skal en lete lenge til.
Christer målbandt oss i 20-30 min med sitt repertoar. Alle 115 gjester har gitt meg tilbakemelding på at dette var det artigste de hadde hørt på lenge.
Uten å avgjøre planer for de neste medlems arrangementer tror jeg at Christer står høyt på ønskelista vår:)"

Olav Vik
Nestleder
FLT avd.029 Kongsberg

linje

Christer var perfekt, han vinklet sitt ”show” inn mot riktig målgruppe i publikum og var vanvittig morsom med basis i forskjeller på kvinner og menn.
Han engasjerte publikum og det var høyt latter gjennom hele hans opptreden.
Han trengte absolutt ikke mer enn seg selv og mikrofon.

Jeg vil gjerne bruke han igjen, og han kunne godt vært et innslag på en dags konferanse uten middag også, vel verdt det, takk for at du anbefalte han.
Vi ble ikke skuffet.
To be honest it was much funnier and better than I expected.

Folk gapskrattet.

Anne Stavnes
Prosjektleder
NHO Oslo og Akershus

linje

Tirsdag 31. mai gikk Ansattes dag i Rælingen kommune av stabelen i Marikollen kultursal. Stand-up komikeren Christer Torjussen var invitert for å underholde de ansatte.
Og han leverte så til de grader! Folk lo så tårene trillet, - det var nesten hysterisk til tider. Og det at han tilpasser presentasjoner og tekstmateriale i forhold til stedet han er, gjør det fantastisk morsomt.
Folk kjenner seg igjen, - denne gang hadde han fokus på kommunens innebyggere, ansatte og handelsstand.
I tillegg brukte han seg selv som utgangspunkt for de mange vanvittige utsagn han kom med. Han er dessuten fantastisk til å bruke kropp og ansiktsuttrykk for å forsterke det han sier!

Han må oppleves!!!

Rælingen kommune.

linje

Nå er konferansen vår over og vi ble kjempeimponert over Christers evne til å lese publikum. Han var også en meget dyktig konferansier, men for en kjempesuksess showet på kvelden skulle bli! Tusen takk til Stand Up Norge for hjelp til valg av Christer Torjussen.

Dag Myhre, Leder LAR-Nett avd. Vestfold

linje

Underholdningen fra Christer var OVER forventning. Knallbra!
Veldig bra at han var så avslappet med å gjennomføre i de litt provisoriske og uformelle rammene vi hadde på Gressholmen. Jeg kan ikke se for meg bedre stand-up enn dette, folk lo nesten konstant og var virkelig imponert.
En super start på arrangementet!

Espen Borgersen, Avd.sjef Fellestjenester, Lovisenberg Diakonale Sykehus

linje

Vi har i etterkant av festen sjelden hørt så mange godord om arrangementet vi startet forberedelsene til for en snau måned siden. Hele rabalderet ble stødig holdt sammen av en strålende opplagt og rutinert Christer Torjussen. Fra det informative og praktiske til det helt gale (iført rosa kaninkostyme) guidet han de nærmere 500 feststemte gjennom denne mandagskvelden. Qvisten var spesielt imponert og satte pris på hans spontane manøver, da festkomiteen ikke helt hadde forberedt seg godt nok.

Nina Utheim, Qvisten Animation

linje

Onsdag 8.mars arrangerte Høgskolen en dag der vi satte fokus på likestilling. Christer holdt 120 personer i sammenhengende latter i nesten 45 minutter. Det humoristiske avbrekket i høgskolehverdagen bidro til at studenter og ansatte kunne møtes på en felles arena. Fortsatt blir dagen snakket om, og sitater fra showet høres stadig. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, sammensetningen av livsforlengende latter og temaer innen likestilling ble suksess!

Tone Pedersen, Høgskolen i Lillehammer

linje

Mht å arrangere et faglig tungt seminar etter en hel dags jobb for alle deltagere var det en stor utfordring Christer stod overnfor. For å holde alle på alerten gjennom en slik agenda er det en ren nødvendighet å ha en inspirator mellom hvert foredrag. Denne utfordringen taklet Christer svært tilfredsstillende – og jeg vil på vegne av samtlige 150 deltagere takke for et profesjonelt og svært morsomt bidrag. Det var akkurat en slik type profil vi ønsket oss – vi gir han våre beste anbefalinger!

Tom Roger Rognli, Salgssjef IQ AS

linje

Christer holdt et fantastisk show med en varme og humor som traff alle, både ung og gammel. Både pensjonistene og de litt yngre lo seg skakke, og vi har bare fått lovord fra publikum i etterkant. Dette var helt klart noe utenom det vanlige for oss, og det er nå skapt en ny presedens for våre julebord!

Agnes K. Olsen, AC Nielsen

linje

Christer hadde publikum i sin hule hånd. Gode poenger og latterkuler kom på løpende bånd. Det å fenge en vareiert gruppe på 14- til 20åringer er en vanskelig oppgave, men Christer gjorde det mesterlig. Takk for en flott kveld sammen med Alternativ Russ og ungdommen i Sykkylven!

Erlend Lunde, Ungdomsprest

linje

Selv klokken 09:00 om morgenen er Christer en utrolig morsom fyr! Dette beviste han da han var på IKEA og ”kickstartet” dagen for ca. 110 ansatte. Det var kun lovord og begeistring etter showet, og enkelte mente at han bør få komiprisen neste år også. Vi kan absolutt kan anbefale ham til andre som ønsker en humoristisk start på dagen. Vi takker for innsatsen, og håper han kommer tilbake snart!

Tom Erik Olsen, IKEA Åsane

linje

Christer fikk i utgangspunktet frie tøyler til å underholde på festen. Vi fant ut at opplegget hans kanskje kunne erstatte noe av Damenes og Herrenes tale, og Christer bugnet av artige historier og gode poeng om begge kjønn. Han skapte stor glede, flott stemning og masse latter i forsamlingen. Tusen takk for en fint standupshow med en meget dyktig humorist!

Arne Edvardsen, SHAPE Belgia

linje

Christer tok oss alle på kornet, det verket i lattermusklene resten av kvelden. Det er lenge siden jeg har ledd så mye! Veldig behagelig at humoren går på bekostning av ham selv og ikke enkeltpersoner blant publikum. Fikk masse positive tilbakemeldinger etter showet, jeg nøler ikke med å anbefale ham til hvem som helst senere. Kjempebra!

Siv Tharaldsen, Pepsico

linje

Vi er utrolig godt fornøyd med Christers show i Vingrom. Han tok publikum med storm, og mine bekymringer for om dette var noe for sære folk på bygda, ble gjort grundig til skamme. Det var latter og applaus i 1 time og 20 min, og siden dette var første gangen vi hadde et slik arrangement, var denne kvelden viktig for å skape grunnlag for flere show. Vi er derfor veldig glade for at Stand up Norge anbefalte Christer Torjussen!

Pål H Vorkinn, Vingrom Samfunnshus

linje

Vil på vegne av hele Østerdalen Garnison takke for et meget bra og morsomt show sist torsdag. Jeg har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger fra soldater rundt omkring som mener dette var rett og slett konge. Showet karakteriseres som noe av det bedre mange har sett av stand up på lang lang tid!

Kristian Holst, Områdetillitsvalgt Østerdalen

linje

Christer fungerte utrolig bra - han fikk med alle fra start og traff veldig på alle poeng og historier. Han brukte mange eksempler fra vår bransje som selvfølgelig treffer ekstra bra. En halvtime med moro uten et eneste dødpunkt! Folk satt og lo lenge etter at han var dratt. Håper å kunne bruke ham igjen ved en senere anledning.

Jan Erik Eggan, Telenor Norge

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Christer Torjussen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Christer Torjussen

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Anmeldelser

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no