Komikere: Hva skjer? På turne:

Christer Torjussen

 

Med høy gjenkjennelsesfaktor leverer Christer Torjussen standup slik standup skal være. Inkluderende, gjenkjennbart, ærlig og morsomt hele veien. Med over 15 års sceneerfaring og flere høythengende priser på merittlisten får du en rutinert komiker som leverer varene - hver gang!

Anmeldelser

Ikke bare er Christer Torjussen morsom verbalt sett. Mimikken, bevegelsene og timingen gjorde det hele til en av sommerens morsomste kvelder. Absolutt alle kunne kjenne seg igjen i noe av de forunderlige hendelsene og tankene som kom frem i lyset på Haven. Det gjør Christer Torjussen til en genial og likandes komiker. Så fort Torjussen var i gang, var også lattermusklene til de mange fremmøtte i full sving. Publikum var en god blanding av flere aldersgrupper, fra unge pubertale smågutter til eldre mennesker. Likevel traff Torjussen på spikeren for absolutt alle enten man var 18 eller 60. I over en time smilte og lo store deler av publikum så å si konstant, og undertegnede kan nesten ikke huske sist latteren satt så løst.

Grimstad Adressetidende

linje

Grensesprengende standup! Torjussen og Skomsvoll kom raskt i gang med sakene og folk lo omtrent fra de entret scenen til de gikk av. De var godt forberedt, og benyttet seg av sjansen til å harselere både med østfold-dialekten, Fredrikstad Blad, Særp og Halden. I tillegg overrasket de med uttalelser og temaer som var litt på kanten. Her var ingen grenser for hva man snakker om i offentlige rom. Alt fikk en humoristisk vri uten å bli pinlig. Ikke bare fordi de hadde gode historier å fortelle, men pga god mimikk og beskrivende gestikulering. Mye alvorlig samfunnskritikk ligger i bunnen som kommer frem både på en syrlig satirisk men også banal måte. Likevel skinner det igjennom at disse to har vært ute en vinternatt før og de kommer nok til å varme mange lattermuskler fremover på sin vei.

Fredrikstad Blad

linje

Sprudlende og til fingerspissene profesjonell framføring! Sjøl der Torjussen er innom temaer man har hørt mange snakke om før, krydrer han det med en liten detalj eller snert som setter en ekstra spiss. En grimase, et brøl, en kommentar eller et av hans mange fenomenale ansiktsuttrykk. Torjussen er nemlig også en god skuespiller med flott mimikk og ikke minst det som er alfa og omega for en standupkomiker: Timing.
Romsdals Budstikke

linje

Torjussen tok Kjeller'n med storm og fikk Grindvoll-folket til å hikste av latter. Komikeren tok for seg emner som pubertet, forholdet mellom menn og kvinner og fuktige runder på byen. Men i motsetning til mange andre komikere, retter Torjussen skytset mot seg selv. Og det på en svært befriende måte.
Hadeland Avis

linje

Kveldens store stjerne var uten tvil Christer Torjussen. Med sine fortellinger om mislykkede erfaringer med samboeren og pornofilmer i bakrusen, fikk han nesten publikum til å falle av stolene av latter.
Trønder-Avisa

linje

Kveldens kanskje mest kjente komiker Christer Torjussen besøkte studenthuset Elvarheim for andre gang. Likevel hadde han mange nye morsomheter å komme med, og fremstod som vanlig selvsikker fra scenekanten. Det gikk hovedsakelig i forskjellen mellom menn og kvinner, og med Torjussens artefakter blir forestillingen humørfylt.
Hamar Arbeiderblad

linje

Christer Torjussen er et navn vi kan merke oss først som sist. Han frembrakte latterbrøl etter latterbrøl, og spilte på tilhørernes gjenkjennelsesevne. Spesielt er det verdt å trekke frem poenget om mødre som skaffer seg mobiltelefoner. Hvem har vel ikke opplevd resulatet av mors hjelpesløshet i kamp med tekstmeldinger?
Oppland Arbeiderblad

linje

Øredøvende latterfest! En festlig og treffsikker Christer Torjussen visste nøyaktig hvilke knapper han skulle trykke på for å få med seg publikum på Bloopers i Narvik. Med en fortid som nordlending hadde han ingen problemer med å vise hvorfor han anses som en av Norges aller fremste komikere. Med en solid gjenkjennelseseffekt fra dagligdagse ting satt latteren løst i det intime og fulle lokalet.
Fremover

linje

Christer Torjussen var helt klart trekkplasteret på humorkvelden. At han er prisbelønt komiker, var ifølge publikum ikke vanskelig å forstå.Kjapt og slagferdig fyrte Torjussen løs, skjøt treffsikkert til mange kanter og krydret med artige poenger. Å overta scenen etter ham måtte minst være som å hoppe etter Wirkola.
Sarpsborg Arbeiderblad

linje

Det ble gjort klart hvem som var kveldens høydepunkt når Christer Torjussen kom på scenen. Og nå kom poengene og historiene som perler på en snor. Og her snakker vi ekte perler. Selv om man kunne le av de to andre komikerne, så var det Christer Torjussen som stod for de virkelige latterkrampene. Det er ingen som får gjennomgå så mye som komikeren selv. Her dukker det opp ungdomsflauser fra gymtimen og ulemper med for høy promille, for å nevne noe.
Megafon

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Christer Torjussen?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Christer Torjussen

Artistprofil

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Anmeldelser

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no