Komikere: Hva skjer? På turne:

Bjørn-Henning Ødegaard

 

Bjørn-Henning Ødegaard er en entertainer som virkelig hører hjemme foran et publikum. Med skarpe poeng og tilbakelent stil kommer poengene overraskende og med en vri som kan få selv hardbarka "forståsegpåere" til å vri seg i latter

På rekordtid har Bjørn-Henning Ødegaard gjort seg bemerket i stand up-sirkuset, både blant publikum og andre komikere. Siden debuten i 2012 har han allerede over 200 opptredener og har lagt bak seg to norgesturneer blant annet en norgesturne i 2013 med Tommy Steine. Christer Torjussen uttalte i oktober 2012: "Bjørn-Henning Ødegaard sto nettopp for tidenes åpen-mik prestasjon, merk dere navnet" Ikke verst for for en fersk komiker som ikke kan skimte med så mye mer enn høy BMI og truckførerkurs. Bjørn-Henning har siden han for første gang sto på scenen i en skolerevy i 2001 imponert med sin tilstedeværelse på scenen. Mange år, flere skolerevyer, flere skuespillerjobber og manusforfatteroppdrag senere er han tilbake i scenelyset der han hører hjemme.

Den tilbakelente lune, men dog så vittige stilen er hans kjennemerke.Han er en allsidig komiker som like gjerne kan skrive tekster for andre som å fremføre de selv, i tillegg har han god erfaring fra regioppdrag samt en drøss med konferansierjobber. Hvis noen skulle være i tvil om hans kvaliteter så ble han høsten 2014 håndplukket til å være med på Norgesturne med Tomas Giertsen, Anne Kat Hærland og Åsleik Engmark, og større kvalitetstempel enn det er det vanskelig å finne. 

Som Christer Torjussen sa: Merk deg dette navnet for fremtiden…

Bilder

Bjørn-Henning Ødegaard  Bjørn-Henning Ødegaard 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Bjørn-Henning Ødegaard?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Bjørn-Henning Ødegaard

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Bjørn-Henning utfører

Stand Up


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no