Komikere: Hva skjer? På turne:

Armand Viik

 

Tilbakemeldinger

"Bjørn Otto" deltok på Centerpoints 10års-jubileum som potensiell nyansatt, og lurte alle uvitende medarbeidere trill rundt. Kvelden startet med at han minglet rundt og presenterte seg høflig, og de fleste fikk et godt inntrykk av denne sympatiske fyren.
Etter hvert ble han litt for selvsikker og lettere påvirket av alkohol ga han uttrykk for at denne jobben "var i boks". Han ble mer og mer sleivete og pågående. Under middagen gav han seg selv ordet kort tid etter at vi hadde satt oss, og da han for tredje gang tok ordet var det mange som vred seg i stolen av forlegenhet på vegne av Bjørn Otto.
Episoden ble en "snakkis" og fremdeles er det folk som ergrer seg over at de lot seg lure.
Armand tolket rollen som Bjørn Otto på en veldig overbevisende måte.

Sandra Escalante Schiefloe
Centerpoint AS

linje

Vi er kjempefornøyd med arrangementet. Skjult servitør under apertif var en stor suksess og alle trodde på det. Da vi avslørte skjult teater og ba servitøren komme opp på scenen for å unnskylde oppførselen, kom det et gisp fra salen. Stor applaus da det kom frem at du var kveldens konferansier fra Stand Up Norge!

Vi gjør gjerne noe lignende igjen! Stor suksess :)

Trine Gunnlaugsson
Markedssjef Kleppestø Senter

linje

Tusen takk for flott innslag som "Andrius" - stor suksess og du fikk lurt mange!!
Kjempegøy!!! :))

Med vennlig hilsen,

Vibecke Bu Mørland
Bu Event AS

linje

Hei "Bjørn Otto"!

Ingen tvil om at du lurte meg :-) Det var et meget bra forberedt show.
Da du først introduserte deg, tenkte jeg "ok han er over middels frempå, jeg liker fremoverlente mennesker, så han her blir bra for T3".

Da du for andre gang ble taletrengt, begynte jeg å kjenne litt stress, jeg tenkte "dette er ikke bra". Det ga jeg deg også tilbakemelding på da jeg var og hilste på. Da du for tredje gang valgte og bidra, fikk jeg nok og tenkte "han skal ikke bli lenge hos oss..."

Totalopplevelsen ble for meg bare helt utrolig bra. Du traff akkurat i forholdt til når du avsluttet showet.

Bra Armand, jeg skal anbefale deg videre :-)

Lykke til med videre karriere!

Øyvind Jørstad
Daglig leder Totaltek Kontroll AS

linje

”Kelner-rollen ble tolket så bra at rollekarakteren fikk den største sympati når han til slutt måtte be om "unnskyldning" for sin oppførsel under serveringen. Og best av alt – sjefen vår ble lurt, for første gang!
Stand-up-delen var også svært bra, så totalinntrykket var 100 % positivt!
Armand har våre varmeste anbefalinger!”
- Taale W Nordbye, Royal Canin Norge As

linje

”Armand spilte fantastisk som Bjørn Otto Christiansen. Selgerne mine var skrekkslagne og bekymret for meg fordi han oppførte seg som han gjorde. Dette har blitt en ”snakkis” hver eneste uke siden. Jeg anbefaler på det varmeste å bruke Armand!”
Nina Skarprud , Salgsjef, Lokalavisene Oslo

linje

”Tusen takk for en kjempemessig levering til vår sommerfest. Både forberedelser og innlevelse gav oss gode forhåpninger til festen. Og det slo til! Ut over de av oss som var klar over spøken på forhånd, var det ingen som tok det før du avslørte deg selv.
Engasjementet og at du som nyansatt var litt vel frempå, gav også en push til andre taletrengte, på godt og vondt ;-). Dette har blitt godt samtaleemne lenge etter festen og bidro virkelig til å trekke stemningen enda et hakk høyere.”

Per Christian Grant-Carlsen
Advokat
Torkildsen, Tennøe & Co Advokatfirma AS

linje

"Armand var "opening act" på salgskickoff'en for vår salgsavdeling, og satte dermed scenen for dagens øvrige aktiviteter. I sitt skjult teater-nummer introduserte han seg selv som avdelingens nye selger, og med en god porsjon ukorrekt etikette skapte dette stor undring i gruppen. Armand inntok deretter rollen som motivasjonsforeleser i figuren til Åge Hareide. Figuren ble tolket svært overbevisende. Alt i alt opplevde vi Armand sitt bidrag som en humoristisk og inspirerende start på vår salgskickoff."
- Olav Hauge, salgssjef ISS Facility Services AS

linje

"Armand var innleid som underholdning til vårt julebord. Han opptrådte først som nyansatt
saksbehandler som hadde påtatt seg toastmasterrollen. Dette gjorde han så bra at mange ble skuffet da han midtveis avslørte at han ikke skulle begynne hos oss likevel. Dette kan anbefales!"
- Elin Johnsen, seniorrådgiver Norsk pasientskadeerstatning

linje

"Vi engasjerte Armand til en jobb på vår sommerfest. Han spilte både skjult teater og hadde en sekvens med stand-up. Som "ny fysioterapeut" lurte han alle, og stand-up-delen løftet stemningen skikkelig. Tusen takk for latterlig morsomme innslag!"
- Celin Roppen, daglig leder Klinikk for Alle Majorstua

linje

"Vi engasjerte Armand Viik til et treff for de største kundene vi har i Norge. Det ble en innertier. Armand fikk opp stemningen med sin proffe og folkelige fremtreden. Spesielt tok Armand kaka med sin versjon av og med Åge Hareide. Vi vil fortsette å benytte Armand i Hydro og kan anbefale han til andre."
- Ivar Hoff, salgsansvarlig i Norge for Hydro Aluminium Profiler. Også kjent for sine spisse formuleringer som fotballekspert for TV2.

linje

”Armand Viik ble leid inn som underholder på Mattilsynets hovedkontors julebord 3. desember 2009. Det var cirka 100 gjester på arrangementet.

Armand tok på seg rollen som nyansatt, med stor innlevelse. Han ankom sammen med de andre, som ikke visste noe, og konverserte og spiste sammen med oss. Han hadde gjort god research i samarbeid med julebordskomiteen, og hadde en troverdig dekkhistorie han serverte dem han snakket med. Da det ble tid for takk-for-maten-talen, holdt han denne til stor begeistring. Litt senere kom det for en dag hvem han egentlig var, da han avslørte seg med et stand-up-nummer.

Vi var svært fornøyd med Armand, og anbefaler ham på det varmeste! Særlig de kvinnelige ansatte var lei seg for at han ikke var nyansatt på ordentlig.”

Rønnaug Harnes
Saksbehandler Mattilsynet

linje

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Armand Viik?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Armand Viik

Artistprofil

Fotogalleri

Tilbakemeldinger

Pressebilder


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no