Komikere: Hva skjer? På turne:

Are Kalvø

 

Are Kalvø snakker sunnmørsdialekt og vitser en del om politikere. Derfor blir han ofte tatt mer seriøst enn han fortjener.

Forfatteren og satirikeren Are Kalvø er kjent for de fleste. Han har gitt ut ni satiriske og/eller tysete bøker, for eksempel Syden, Harry, Bibelen 2 og Våre venner kinesarane. I perioden 1993 - 2009 var Kalvø programleder for Hallo i uken, et ukentlig satireprogram på NRK P2. Han har også rikelig anledning til å spre meningene sine som lørdagsspaltist i Aftenposten. I 2013 laget han ny grunnlov i tv-serien Riksforsamlinga på NRK1. 

 

Kalvø var manusforfatter og skuespiller i showene Tusen år og like blid og Det folk vil ha på Det Norske Teatret i 1998 og 2005, og skrev manuset til Norges første, eneste og beste fotballopera Norge-Brasil som ble satt opp samme sted i 2012. I 2001-2002 spilte han showet 3 mot 1 er feigt sammen med Christine Hope og Espen Beranek Holm. I 2012 og 2013 har han igjen turnert sammen med Beranek Holm i showet med den minimalistiske men dekkende tittelen Espen & Are

 

Are Kalvø var tidlig ute som standup-komiker og startet med dette allerede i 1990. Kalvø er kanskje mest kjent for sine parodier og evnen til å snakke veldig fort og lenge om ting han er opptatt av. Kalvø har heller ingenting i mot å være sarkastisk eller direkte nedlatende i godt lag!


Bilder

Are Kalvø  Are Kalvø  Are Kalvø 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke Are Kalvø?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om Are Kalvø

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Pressebilder

Are utfører

Stand Up

Parodier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no