Komikere: Hva skjer? På turne:

André Jerman

 

André Jerman er en mye brukt komiker og konferansier, både på store og små arrangementer. Han tar opp temaer folk kjenner seg igjen i og er ikke redd for å by på seg selv.

André Jerman er på vei til å bli et av de store navnene i norsk stand up. Han har siden oppstarten i 2004 etablert seg godt i norsk standup, og gjort seg bemerket både på store og små scener. Han er en av Latters mest brukte konferansierer på klubbscenen, og har vært med på flere forskjellige turnéer med noen av landets fremste komikere.

André har også deltatt i tv-programmer som Komiker i Arbeid, 4 stjerners middag, Cruiseliv, Hjemme Alene og Beat for Beat. André var stor bidragsyter på tekstsiden i Terje Sporsems show "Krig", som hadde premiere i 2012.

Sommeren 2014 spilte André sommershow i Grimstad, med Lisa Tønne og Jonna Støme. Showet ble spilt på Apotekergården og Dagbladets anmelder ga showet terningkast 5. I 2011 reiste han på turnéen ”Latter on tour”, med kollegaene Sigrid Bonde Tusvik, Jonna Støme og Jonas Bergland.

Oktober samme år var André i Afghanistan og underholdt norske soldater og gjorde også en juleturné med Yngve Skomsvoll og Dagfinn Lyngbø I 2010 var André med i Stand Up Norges sommershow ”Sommerlatter” med Lisa Tønne, Åsleik Engmark og Terje Sporsem, og høstet gode kritikker i landets største aviser. André deltok også under flere show på Stockholm Comedy Festival, og reiste på Feelgoods juleturné ”Humorgalla” med blant andre Thomas Giertsen, Espen Eckbo og Alex Rosén. Han fikk også gleden av å være support for Ahmed Ahmed, under den amerikanske komikerens norgesbesøk i oktober.

I 2009 reiste André på norgesturné med svenskene Aron Flam, Jonatan Unge og Özz Nûjen i showet ”Axis of Good – too good to be true”. 2005/06 var han på turné med Zahid Ali. I tillegg til å ha vært med på diverse festivaler, som Den Store Norske Humorfestivalen, Fridge, Stockholm Comedy Festival og Standupfestivalen, har André også gjort debut i New York, på en liten klubb i Brooklyn. Han drifter også undergrunnsklubben Prøverøret, på Dattera til Hagen.

Bilder

André  Jerman  André  Jerman  André  Jerman 

Showplakater

SE OG LE

Alternate image for non-flash browsers

Booke André Jerman?


For mer informasjon, fyll ut skjema nedenfor

Firma
Navn
Telefon
Epost
Forespørsel

      

 

Mer om André Jerman

Fotogalleri

Showplakater

Tilbakemeldinger

Hjemmeside

Pressebilder

André utfører

Stand Up

Konferansier


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no