Komikere: Hva skjer? På turne:

Historie

 

Bak Latter står Stand Up Norge. Bak Stand Up Norge står Elina Krantz (43) som startet Stand Up Norge AS i 1997

Målet var å samle ferske og erfarne komikere under én paraply, og klare å selge dem tilstrekkelig til å leve av det som manager. Etter få år hadde Stand Up Norge mange oppdrag og nye mål ble satt. I forbindelse med Oslo Kommunes jubileum i år 2000 fikk komikerne sin egen Stand Up Festival, finansiert av Ringnes Bryggerier. Festivalen har vært en årlig begivenhet i Oslo fra 2000-2012. I 2013 ble det lansert en ny festival i Trysil som heter The Fridge Festival.

Ettersom Stand Up Norge vokste startet Elina med produksjoner av helaftens show, i all hovedsak i Oslo. Fra 1998 produserte hun bla Jonas Rønnings "Stand up & go", Dagfinn Lyngbø Live, Lasse Lindroths "Lei av å være blond" og "3 mot 1 er feigt" av og med Are Kalvø, Espen Beranek Holm og Christine Hope. Forestillingene ble satt opp på ulike scener i Oslo, og for hvert år vokste drømmen om et eget teater. I tillegg hadde Stand Up Norge klubbkvelder to ganger i uken på Christian Quart.

Drømmen til Elina var en storstue som ikke bare rommet en scene for større produksjoner, men også en intim klubb som kunne videreføre suksessen fra Christian Quart i et mindre og uformelt miljø. Et ønske om bar og restaurant for å kunne tilby gjestene en helaften under samme tak, ga også føringer for "drømmeslottet". (Som tidvis virket mer som en drøm en ren realisme.) Men! Imax kino på Aker brygge ble svaret, og etter 7 måneders forhandlinger, planlegging og skissering ble kontrakten signert med Linstow Eiendom. Huset skulle selvfølgelig bli hetende Latter.

For oss på Latter er det å yte service, kvalitet og innhold det aller viktigste. Vi er veldig stolte over hver enkelt gjest som har kommet til oss og hatt det morsomt. Velkommen skal du være!

Kontakt oss

Stand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning og skreddersyr humor til et hvert arrangement.

Ta kontakt på på:

firmapost@standup.no eller 23 11 88 20


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no