Komikere: Hva skjer? På turne:

Booking : Klubb

 

Hva med en GODKJENT MORSOM komiker til ditt utested?

Svært mange utesteder ser at det er aktiviteter som trekker publikum og svært lite er lettere og morsommere enn å arrangere et standup-show.
Hos Stand Up Norge finner man komikere i alle prisklasser, slik at selv de minste utestedene kan arrangere et show.
Når man booker en komiker hos oss så er man garantert komisk kvalitet, en profesjonell og "godkjent morsom" komiker.
Og ikke minst ett morsomt helaftens show som garantert vil få latteren til å runge i taket!

For hva er det man ønsker når man skal ta seg en tur på byen? Jo, man vil le sammen med gode venner, ta seg et glass og nettopp dette får man på et standup-show.

Å arrangere et standup-show er også en fin måte å trekke folk ut tidligere til utestedet enn vanlig i helgene eller trekke folk ut på dager de ellers ikke ville vært aktivitet på utestedet, med den økte omsetningen i baren som dette vil medføre. Forhåpentligvis vil også dette være med på å skape en god opplevelse og sikre utestedet god omtale blant gjestene.

Mange arrangører har også sett verdien av å sette et fast program, som publikum kan bli vant til, som for eksempel et standup-show hver siste fredag i måneden. Da skaper man en forutsigbarhet og viser publikum at dette er noe man satser på.

Som arrangør får man kostnadsfritt tilsendt plakater, presseskriv og digitale bilder etter behov, som kan benyttes i markedsføringen av arrangementet. Komikerne er også tilgjengelige for lokalpressen, dersom de ønsker å prate med vedkommende på telefon i forkant av arrangementet.

Dersom utestedet mangler lyd- og lysanlegg, så kan Stand Up Norge også være behjelpelig med dette.
I dag arrangerer Stand Up Norge show i nesten hver eneste by i landet, så ikke nøl med å kontakte oss, hvis du tror at ditt sted trenger en god latter.

Kontakt oss

Ønsker du og arrangere ett standup-show på ditt sted?

Kontakt gjerne klubbansvarlig i Stand Up Norge AS:

Trine Aamodt Hansen
trine@standup.no
Telefon: 23 11 88 14
Mobil: 908 76 037


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no