Komikere: Hva skjer? På turne:

Booking : Bedrifter / event

 

Stand Up Norge AS har lang erfaring med å levere humor til firmaarrangement. Vi har god kunnskap om hvilke komikere som passer best til forskjellige anledninger. Du kan velge mellom komikere i alle prisklasser, fra de mest kjente til nye tilskudd i humorbransjen. En del av våre komikere fremfører også musikalske innslag og spesialskriver gjerne en sang til deres arrangement.

Vi lever blandt annet underholdning til:

  • Årsfester
  • Julebord
  • Kick offs
  • Events
  • Møter/seminarer

Stand Up
Et standup innslag varer vanligvis ca 20-25 min. Enten under middag eller som et innslag under en konferanse, møte eller lignende. Hvis komikeren får litt informasjon om bedriften vil han kunne tilpasse sin opptreden til dere.

Toastmaster/konferansier
Våre komikere opptrer gjerne som toastmaster / konferansier slik at du får en humoristisk rød tråd gjennom hele arrangementet.

FirmaQuiz
Vi har komikere som stiller med tidenes morsomste spørrelek.
Spesialskrevne spørsmål rettet mot ansatte, visjoner og mål - utarbeidet i samarbeid med representant fra bedriften. En artig måte å bygge relasjoner og kunnskaper blant de ansatte.

Foredrag
Vi leverer ferdige foredrag til mange anledninger som f. eks til møter, kick off og motivasjonsdager.

Skjult teater
I Skjult teater spiller en av våre komikere en rolle f. eks som servitør og skaper ekstra morsomme situasjoner på arrangementet. Komikeren og bedriften kan sammen skreddersy en setting som gjør situasjonen troverdig for publikum.

Hvorfor gjøre skjult teater: Skjult teater egner seg når man vil gjøre det lille ekstra på arrangementet.

Eksempler på skjult teater:

Foredrag: Foredragsholderen kommer inn på arrangementet som for eksempel markedssjef, motivator, strateg eller lignende. Etter foredraget avsløres komikeren kan fremføre et standup Show. Skal din bedrift ha et salgsmøte, seminar eller kundemøte er dette et perfekt innslag.

Servitør: Komikeren menger seg med de andre servitørene, og i starten er han nokså rolig. Etter hvert blir han mer og mer vimsete, mister ting, nipper til vinen, flørter med damene etc. Servitøren er en stemningsskaper og gir garantert gjestene noe å snakke om. Komikeren trekker seg etter hvert diskret tilbake og dukker opp igjen på scenen som stand up komiker. Alltid til stor applaus.

Skjult gjest: Komikeren ankommer arrangementet som en helt vanlig gjest. Han kan være alt fra nyansatt til en kunde som er invitert med for anledningen. Komikeren mingler med de andre gjestene, men ikke uten å gjøre seg bemerket i både kroppsspråk og fremtoning. Det hele avsluttes med en tale eller standup show.

Det er bare fantasien som begrenser bruken av skjult teater.
Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Stand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning og skreddersyr humor til et hvert arrangement.

For booking send en forespørsel til firmapost@standup.no eller ring 23 11 88 20 for en uforpliktende prat.


Stand Up Norge AS Munkedamsveien 61, 0270 Oslo Tlf: 23 11 88 20 Fax: 23 11 88 21 firmapost@standup.no